Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tuur Sports® EMS Buikspiertrainer - USB Oplaadbaar


 • Tuur Sports® EMS Buikspiertrainer - USB Oplaadbaar
  Tuur Sports® EMS Buikspiertrainer - USB Oplaadbaar Wat is het?
  Dit is de originele Tuur Sports® EMS Buikspieren trainer. Dit revolutionaire product zorgt ervoor dat je moeiteloos een mooie sixpack ABS kunt krijgen. Deze universele EMS Trilapparaat is USB oplaadbaar. Hiermee kun je niet alleen je buik trainen maar ook je benen en/of armen. Tuur Sports® EMS is unisex wat betekent dat het geschikt is voor zowel voor vrouwen als mannen. Verder krijg je bij Tuur Solutions® het professionele Tuur Sports® ABS E-book met een geheime manier hoe je 110% uit je EMS training kunt halen. Heb je zelf dus niet genoeg tijd of energie om naar de sportschool te gaan of wil je Tuur Sports® EMS juist als een extra toevoeging gebruiken om spieren te kweken en/of te behouden? Dit product is voor beide situaties een zeer handig, snel, makkelijk en effectief hulpmiddel.

  We begrijpen je
  Bij Tuur Sports® begrijpen we dat tijd het belangrijkste is waar jij over beschikt, daarom krijg je bij dit product ook nog twaalf gratis Tuur Sports® gel pads zodat je langer zorgeloos en hygiënisch gebruik kunt maken van ons product. De Tuur Sports® buikspiertrainer wordt ook geleverd met een USB lader die ervoor zorgt dat je geen batterijen hoeft aan te schaffen om aan de slag te gaan.

  Beknopte werking
  Deze EMS buikspiertrainer werkt door middel van elektrostimulatie. Dit product kan je gebruiken tijdens je dagelijkse bezigheden en het scheelt je een hoop tijd omdat 10 minuten per dag al genoeg is. EMS (Elektrostimulatie technologie) is zowel bij getrainde als ongetrainde sporters een zeer effectieve methode om spiermassa op te bouwen en/of de huidige spieren te behouden.
  We geloven erin dat je de beste resultaten behaalt als je dit product combineert met een gezonde en sportieve levensstijl, daarom bieden we naast de vervangende gel pads, ook een Tuur Sports® E-book met vier effectieve buikspieroefeningen, wat voedingstips en een unieke manier om EMS trainer zo optimaal mogelijk te gebruiken!

  Gratis Tuur Sports® E-book
  Voor snellere en betere resultaten geven we je bij Tuur Sports® een gratis E-book met handige trainings- en voedingstips! Met dit E-book behaal je je gewenste resultaten sneller en makkelijker die lang aanhouden!
  Na de aankoop van het product krijg je binnen 24 uur een mail met het E-book.

  Uitgebreide werking voor de liefhebbers
  De EMS buikspiertrainer bevat elektroden die je op verschillende spieren plaatst of alleen op een bepaalde spier. Deze elektroden zijn in verbinding met een afstandsbediening. Dit apparaat stuurt elektrische impulsen naar de spieren. De impulsen kan je op verschillende standen en intensiteiten instellen. De buikspiertrainer kan ook zeker in combinatie met krachttraining gebruikt worden. Let wel goed op dat bij de combinatie van krachttraining en de buikspiertrainer de elektrische impulsen niet te sterk zijn. Bij een te hoge sterkte wordt het namelijk steeds lastiger voor de spieren om te bewegen omdat deze als het ware verkrampen.
  De Tuur Sports® Buikspiertrainer werkt als volgt, onze spieren spannen zich aan wanneer deze vanuit de hersenen via het centraal zenuwstelsel gestimuleerd worden om samen te trekken. Via het zenuwstelsel worden namelijk elektrische impulsen (actiepotentials) via een motorneuron naar de spieren overgebracht. Om er nog dieper op in te gaan, de actiepotentials worden verstuurd naar de motorunits. Een motorunit bestaat uit één motorneuron en één spiervezel. Wanneer er genoeg motorunits worden aangestuurd, kan de spier zich aanspannen. Des te meer motorunits worden aangestuurd, des te krachtiger de spier zich in theorie aanspant.
  De buikspiertrainer doet door middel van de elektrische impulsen een actiepotential namaken. Dat wil zeggen dat EMS ervoor zorgt dat de motorunits worden geactiveerd om zo spieren samen te trekken. Verschillende onderzoeken tonen aan dat EMS (Elektrostimulatie) een effectieve methode is om voor zowel getrainde als ongetrainde sporters verschillende vormen van kracht te verbeteren. Bijvoorbeeld: sprong kracht, maximale kracht, sprintvermogen en explosieve kracht.

  Voordelen
  ✔ Tijdbesparend
  ✔ USB Oplaadbaar
  ✔ Huidvriendelijk
  ✔ Makkelijk in gebruik
  ✔ Universeel
  ✔ Hoge kwaliteit
  ✔ Blessurevrij
  ✔ Full Body Workout
  ✔ 98% van de spieren worden geactiveerd
  ✔ Pijnloos
  ✔ Slank en afgetraind
  ✔ Je bespaart geld op je maandelijkse abonnementskosten
  ✔ Geschikt voor spierbehoud
  ✔ Te gebruiken op je armen en benen
  ✔ Professionele Tuur Sports® E-book
  ✔ Gratis 12 gel pads t.w.v. €14,95

  Niet te gebruiken bij
  ➤ Wondjes en nieuwe littekens
  ➤ Spataderen in gevorderd stadia
  ➤ Epilepsie
  ➤ Ziekte of ander letsel
  ➤ Tijdens de zwangerschap

  Handleiding EMS trainer
  De Tuur Sports® EMS trainer beschikt over 6 niveaus.
  1. Voor het gebruik van de EMS trainer dien je de plek waarop je het gaat gebruiken schoon te maken en afdrogen.
  2. Na je lichaam te hebben voorbereid pak je de EMS trainer en doe je hem om.
  3. Druk op het middelste knopje “ON” om het apparaat aan te zetten. Er gaat een rood lampje branden op één van de niveaus
  4. Druk op het knopje “PROGRAM” om een gewenst niveau te kiezen. Dit knopje kan je zovaak indrukken als je wilt dus als je bijvoorbeeld bij niveau 4 bent en je wilt naar 1 kan je gewoon hetzelfde knopje gebruiken en dan reset het apparaat weer naar 1. Het beschikt over een roterend systeem.
  5. Nadat je het gewenste niveau hebt ingesteld, druk nogmaals op “ON” om het apparaat aan het werk te zetten. Hetzelfde knopje kan je weer gebruiken om de intensiteit van de training te verhogen. De Tuur Sports® EMS trainer beschikt over 3 intensiteitsniveaus.
  6. Om de intensiteit te verlagen druk je op het knopje “OFF/DEC”. Als je op intensiteit 1 bent en je drukt op “OFF/DEC” schakel je het apparaat uit.

  Gebruiksaanwijzing gel pads vervangen
  1. Haal de gel pads uit de verpakking. In één verpakking zitten twee gel pads.
  2. Pak je EMS trainer en verwijder de gel pads die er al op zitten door middel van oprollen.
  3. Verwijder de beschermende plastic laagje van de gel pad.
  4. Vervang de gel pads, plak de nieuwe gel pads op de plek van de verwijderde, oude gel pads.
  5. Je gel pads zijn vervangen!

  Tuur Sports®
  Sporten gaat om verbeteren, elke dag streven naar de betere versie van jezelf. Bij Tuur Sports® begrijpen we dat en daarom is ons logo gebaseerd op een stijgende pijl. Met Tuur Sports® ga je alleen in één richting: naar de top!

  Bekijk ook onze andere producten van uitstekende kwaliteit. Type “Tuur Sports” in de zoekmachine en je komt er vanzelf op.

  69,95


  Titel: Tuur Sports® EMS Buikspiertrainer - USB Oplaadbaar
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000113123434


   

Wat is het?
Dit is de originele Tuur Sports® EMS Buikspieren trainer. Dit revolutionaire product zorgt ervoor dat je moeiteloos een mooie sixpack ABS kunt krijgen. Deze universele EMS Trilapparaat is USB oplaadbaar. Hiermee kun je niet alleen je bui....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top