Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Douxe Speed Rope Springtouw - Verstelbaar - Met Ko


 • Douxe Speed Rope Springtouw - Verstelbaar - Met Ko
  Douxe Speed Rope Springtouw - Verstelbaar - Met Ko De SPEEDROPE VOOR ELKE WORK-OUT!Het Springtouw van Douxe is Ontwikkelt voor alle sporters. Professionals, Beginners, Volwassenen en Kinderen en is Perfect voor Indoor, Outdoor, MMA, Crossfit, Boksen, Cardio en Fitness!

  ALLEEN DE BESTE KWALITEIT VOOR JOU! De Speedrope van Douxe is gemaakt van Aluminium Anti-Slip Grip en een zeer Dunne Stalen kabel met Protective Coating waardoor Jij elke Double Under kan realiseren.

  GEEN ONDERBREKINGEN IN JOUW WORK-OUT! Het is uitermate vervelend als jij tijdens de Work-Out vervelende springtouwen moet gebruiken. Voorkom dat NU met de Douxe Springtouw! De Kabel gaat gegarandeerd niet klitten waardoor Jij je Work-Out kan Voortzetten!

  DESIGNED VOOR SNELHEID! De Professionele Kogellager-Systeem zit in de Aluminium Anti-Slip Grip en Verzekert dat het touw zich Probleemloos voortbeweegt met Immense Snelheid!

  GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Man, Vrouw, Kinderen, Professionele Atleten of beginners - Onze 3 Meter lange stalen kabel is Eenvoudig te verstellen naar elke lengte!

  BONUS : OPBERGZAKJE! Met het Opbergzakje kan je Jouw Speedrope overal mee naar toe nemen zonder problemen!

  BESTEL NU VOOR DE BESTE RESULTATEN! 1 jaar 100% GARANTIE:
  Wij willen alleen tevreden klanten. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop. Laat het ons weten per mail en dan vinden we samen een passende oplossing.

  16,99


  Titel: Douxe Speed Rope Springtouw - Verstelbaar - Met Ko
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9200000086939634


   

De SPEEDROPE VOOR ELKE WORK-OUT!Het Springtouw van Douxe is Ontwikkelt voor alle sporters. Professionals, Beginners, Volwassenen en Kinderen en is Perfect voor Indoor, Outdoor, MMA, Crossfit, Boksen, Cardio en Fitness!

ALLEEN DE BESTE KWALITEIT V....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top