Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tested by Athletes© - Speed Rope Springtouw + E-Bo


 • Tested by Athletes© - Speed Rope Springtouw + E-Bo
  Tested by Athletes© - Speed Rope Springtouw + E-Bo Wil jij effectiever en soepeler springen? Zit vaak het touw in de weg of zijn de handgrepen te glibberig? Of wil jij gewoon het liefst gebruik maken van de beste accessoires op de markt? Dan is deze springtouw helemaal wat voor jou! Door de lichte handvaten met ingebouwd kogellager en speciaal PU gecoat gevlochten staaldraad is dit momenteel het beste springtouw op de markt!
  Dit springtouw van Tested by Athletes scoort maar liefst een 4,5 uit 5 met meer dan 150+ beoordeling, duizenden mensen gingen je al voor! - ⭐⭐⭐⭐⭐ De SPEED ROPE VOOR ELKE WORK-OUT! Het springtouw van Tested by Athletes is ontwikkeld voor alle sporters. Professionals, beginners, volwassenen en kinderen en is perfect voor indoor, outdoor, MMA, crossfit, boksen, cardio en fitness! Meest kwalitatieve speed rope op de markt Speciaal V2 PU coated staaldraad voor duurzaamheid Kogellager mechanisme voor extra snelle bewegingen Aluminium handvaten met antislip grip Gratis opbergzakje Designed voor double-unders Één jaar lang garantie op alle onderdelen E-book met instructies voor de correcte afstellingen en oefeningen Beste kwaliteit op de markt De speed rope van Tested by Athletes is gemaakt van aluminium antislip grip en een zeer dunne gevlochten stalen kabel met protectieve PU coating staaldraad, dat is ontwikkeld voor de duurzaamheid van het touw. Tested by Athletes heeft specifiek gekozen voor PU coating, om de slijtage tegen te gaan en de levensduur van de speed rope te verlengen! Kogellager hendels met verstelbare lengte De handvaten van de speed rope zijn van aluminium en hebben een antislip grip voor stevigheid in de handpalm. De handvaten beschikken over een kogellager mechanisme voor snellere en meer precieze sprongen. Hier komt de snelheid van de speed rope vandaan. Daarnaast is het mogelijk om de speed rope makkelijk in lengte te verstellen, met de schroeven die zich bevinden boven op de handvaten van het springtouw. Met deze schroeven is niet meer nodig een springtouw in de handen te wikkelen om de perfecte lengte te krijgen. Voor iedereen, zonder onderbreking tijdens de work-out De speed rope is door zijn verstelbare lengte van 3 meter geschikt voor iedereen. Zowel professionele atleten, als beginners maken gebruik van de speed rope van Tested by Athletes. Een extra voordeel van de speed rope is dat het geen onderbrekingen veroorzaakt tijdens het gebruik van het springtouw. Veel alternatieven product raken in de knoop na een paar sprongen. Door de speciale PU coated staaldraad is het onmogelijk dat de speed rope tijdens het gebruik in de knoop raakt. Voltooi dus probleemloos en efficiënt jouw work-out! E-Book met instructies en een oefenschema! Tested by Athletes heeft special een E-Book ontwikkelt om iedereen te voorzien van de correcte gebruiksaanwijzingen. Weet je nu niet hoe je het touw op de perfecte lengte moet afstellen? Dat staat allemaal in de gebruiksaanwijzing waardoor je optimaal resultaat behaald! Daarnaast heeft Tested by Athletes een work-out programma gemaakt om voor beginners te starten, daarnaast biedt het programma ook voor gevorderde springers een aantal oefeningen! De Speed rope springtouw van Tested by Athletes komt met een opbergzakje 1 jaar 100% GARANTIE:
  Tested by Athletes streeft ernaar om waarde toe te voegen aan de klant. Mocht er om wat voor een reden ontevredenheid ontstaan over het product na aankoop. Laat het ons weten per mail en laten we samenwerken naar een passende oplossing.

  15,95


  Titel: Tested by Athletes© - Speed Rope Springtouw + E-Bo
  Prijs: € 15,95
  Productcode: 9200000086939634


   

Wil jij effectiever en soepeler springen? Zit vaak het touw in de weg of zijn de handgrepen te glibberig? Of wil jij gewoon het liefst gebruik maken van de beste accessoires op de markt? Dan is deze springtouw helemaal wat voor jou! Door de lichte ha....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top