Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191x99x4


 • Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191x99x4
  Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191x99x4 Ga je ergens logeren of zoek je een comfortabel luchtbed voor tijdens het kamperen. Dan heb je met de 1-persoon Intex Queen Pillow het juiste luchtbed gevonden. Hij is gemaakt van een stevig polyester. De ingebouwde pomp in combinatie met een verhoogde hoofdsteun zorgen voor een aangename nachtrust.
  Comfort
  Dit luchtbed uit de Dura-Beam serie van Intex heeft een hoogte van 42 cm hierdoor stap je makkelijk uit en in je bed. Door de zachte toplaag wordt je niet wakker van kreukel geluiden midden in de nacht en met het verhoogde hoofdgedeelte slaap je ook zonder kussen heerlijk. Het oppervlak van het Intex luchtbed is opgedeeld in stroken die zich vullen met lucht en zich naar het lichaam vormen. Hierdoor ligt dit bed voor iedereen lekker!

  Fiber-Tech technologie
  Het Intex Pillow Rest Raised Luchtbed is geproduceerd met de speciale Fiber-Tech technologie, wat ervoor zorgt dat het slaapcomfort en de duurzaamheid sterk toenemen. Het luchtbed is opgebouwd uit meer dan duizend sterke polyester deeltjes, wat extra steun en support geeft tijdens het slapen. Ook zorgt het sterke polyester ervoor dat het luchtbed langer meegaat!
  Automatische pomp
  Het Intex Queen pillow luchtbed is voorzien van een automatische pomp, waardoor je slaapplek binnen no-time staat. Met slechts 1 handeling kun je het luchtbed weer laten leeglopen. Zo is het luchtbed razendsnel weer opgeruimd in de meegeleverde draagtas!

  39,99 36,7


  Titel: Intex Twin Pillow Luchtbed - 1-persoons - 191x99x4
  Prijs: € 36,70
  Productcode: 9200000073667647


   

Ga je ergens logeren of zoek je een comfortabel luchtbed voor tijdens het kamperen. Dan heb je met de 1-persoon Intex Queen Pillow het juiste luchtbed gevonden. Hij is gemaakt van een stevig polyester. De ingebouwde pomp in combinatie met een verhoog....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top