Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Intex Jr. Twin Dura-Beam Series Classic Downy Luch • Intex Jr. Twin Dura-Beam Series Classic Downy Luchtbed - 191x76x22 cm

  Intex Jr. Twin Dura-Beam Series Classic Downy Luch Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.
  Een van de best verkochte producten van Intex is dit klassieke luchtbed; het Intex Classic Downy Luchtbed. Dit luchtbed is ideaal tijdens kampeervakanties, feestjes en logeerpartijen. Met een aparte pomp is hij zo opgeblazen en door de zachte toplaag ligt het luchtbed comfortabel voor een goede nachtrust.
  + 191 x 76 x 22 cm + Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een velours beschermlaag. + De toplaag van Intex luchtbed voelt zacht aan en zorgt ervoor dat de lakens op hun plek blijven zitten + Snel opblaasbaar + Na gebruik kan het geheel tot het formaat van een doos opgevouwen worden. + Twee-in-een ventiel die op twee manieren open kan, om het bed snel leeg te laten lopen en op te blazen. + Voor binnen- en buitengebruik
  -Word zonder pomp geleverd. -Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.
  Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

  16,30 16,3


  Titel: Intex Jr. Twin Dura-Beam Series Classic Downy Luch
  Prijs: € 16,30
  Productcode: 9200000064787364


   

Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.
....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top