Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Intex Ultra Plush Twin Luchtbed - 1-persoons - 191 • Intex Ultra Plush Twin Luchtbed - 1-persoons - 191x99x46 cm - Met ingebouwde pomp

  Intex Ultra Plush Twin Luchtbed - 1-persoons - 191 Het Intex Ultra Plush luchtbed is de perfecte slaapoplossing. Dit verhoogde bed combineert comfort, gemak en een geweldige uitstraling tot een luxueus luchtbed, met zijn unieke gestructureerde slaapoppervlak en opgeblazen buitenband voor superieure stabiliteit en ondersteuning. Inclusief ingebouwde elektrische pomp!

  Let op: Het ligoppervlak kan tot 10 cm afwijken van de productlengte, houd hier rekening mee tijdens het bestellen. Bij het eerste gebruik moet het materiaal eventueel nog uitrekken, 's ochtends wat nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.

  Specificaties: Door de Fiber-Tech Technologie in combinatie met het zachte slaapoppervlak én de hoogte van 46 cm ligt het Intex Ultra Plush luchtbed fijn en comfortabel 191 x 99 x 46 cm Het luchtbed is gemakkelijk op te blazen en voorzien van een zacht slaapoppervlak De toplaag van het Intex luchtbed zorgt ervoor dat de hoeslakens op hun plek blijven zitten De opgeblazen buitenband zorgt voor superieure stabiliteit en ondersteuning Snel opblaasbaar door ingebouwde pomp Ook inclusief een draagtas voor meer gemak bij opberging en transport. Niet aanbevolen voor buitengebruik Materiaal kan uitrekken bij het eerste gebruik, nieuwe lucht toevoegen is dan wellicht nodig.
  Om het product schoon te maken gebruikt u een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

  64,90 64,9


  Titel: Intex Ultra Plush Twin Luchtbed - 1-persoons - 191
  Prijs: € 64,90
  Productcode: 9200000058477472


   

Het Intex Ultra Plush luchtbed is de perfecte slaapoplossing. Dit verhoogde bed combineert comfort, gemak en een geweldige uitstraling tot een luxueus luchtbed, met zijn unieke gestructureerde slaapoppervlak en opgeblazen buitenband voor superieure ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top