Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TRVLMORE TSA Kofferslot - 2 Stuks - Reisslot - Cij


 • TRVLMORE TSA Kofferslot - 2 Stuks - Reisslot - Cij
  TRVLMORE TSA Kofferslot - 2 Stuks - Reisslot - Cij Dit TSA gecertificeerde 3-cijferig kabelslot van TravelMore is een verademing voor de echte reiziger. De kabel van het slot is gemaakt van stevig zink (alloy), is 9 centimeter lang en zeer gebruiksvriendelijk. Het kabelslot is er in de kleuren zwart en oranje. Met dit stevige en sterke kabelslot komen uw spullen zonder zorgen aan op hun eindbestemming.

  3-cijferig kabelslot Het kabelslot beschikt over een 3-cijferige persoonlijke pincode die u zelf gemakkelijk kunt invoeren met behulp van de bijgeleverde instructie. De cijfers van het slot zijn makkelijk leesbaar en slijtvast. Het kabelslot is geschikt voor TSA inspectie door Amerikaanse veiligheidsagenten en heeft een TSA certificaat. Dit kabelslot biedt beveiliging voor uw koffer en bagage op reis en is getest door duizenden tevreden reizigers.

  Extreem stevig TSA kabelslot
  Dit TravelMore kabelslot is ontwikkeld om extreme veiligheid te bieden aan uw bagage. De kast en het binnenwerk van het kabelslot is gemaakt van verzwaard zink en gehard staal, de kabel is gemaakt van zink (alloy) en hierdoor zeer flexibel. Met dit kabelslot laat u uw spullen met een gerust hart veilig achter.

  Multifunctioneel
  Uiteraard is dit kabelslot niet alleen te gebruiken voor reizen, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk. De sloten zijn voorzien van gehard staal en verzwaard zink en daarom ook te gebruiken voor kluisjes (sportschool, op het werk of op school), hekwerk, garage en vele andere mogelijkheden.

  TSA Certificatie TSA staat voor Transport Security Administration, dit betreft een veiligheidsinstantie opgericht door de Verenigde Staten. De Transport Security Administration is opgericht om ‘extra’ veiligheid te bieden op luchthavens en luchtverkeer door bijvoorbeeld ‘extra’ controle van de bagage. TSA sloten zijn voor reizen naar onder meer de Verenigde Staten dan ook verplicht. Een TSA slot met een certificaat heeft een speciaal TSA logo. Veiligheidsagenten op Amerikaanse vliegvelden hebben een speciale (loper)sleutel in bezit waarmee een TSA slot geopend kan worden. Zo hoeft uw reisslot dus nooit opengebroken te worden! Ook luchthavens in Canada, Israël, Japan, Finland en Australië zijn TSA aangesloten en steeds meer landen sluiten zich aan bij deze veiligheidsinstantie.

  Garantie TravelMore biedt 100% levenslange garantie. Waarom? Omdat wij geloven in de kwaliteit van onze producten en eerlijke service! Bent u niet (helemaal) tevreden met onze producten, laat het ons dan weten!

  Specificaties ▶ Type slot: TSA kabelslot
  ▶ TSA model: TSA 007
  ▶ Aantal: 2-pack
  ▶ Cijfercombinatie: 3-cijferig
  ▶ Certificatie: TSA gecertificeerd
  ▶ Materiaal: Zink en verzwaard staal
  ▶ Kleur: Zwart
  ▶ Kabellengte: 9 cm
  ▶ Afmetingen: 8 x 3 x 1 cm
  ▶ Gewicht: 64 gram
  ▶ Gebruiken voor: koffers, tassen, baggage, backpacks, flightbag, laptoptas, schoolkluisje, gymlocker, moneybelt.
  ▶ Gebruiken als: TSA kabelslot met 3-cijferig combinatie, reisslot, bagageslot, hangslot, kofferslot, backpack slot.
  ▶ Garantie: TravelMore levenslange garantie!

  ℹ - Indien er vragen zijn over het product kan je onze klantenservice altijd benaderen door een mail te sturen naar.

  13,99 13,99


  Titel: TRVLMORE TSA Kofferslot - 2 Stuks - Reisslot - Cij
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000065572840


   

Dit TSA gecertificeerde 3-cijferig kabelslot van TravelMore is een verademing voor de echte reiziger. De kabel van het slot is gemaakt van stevig zink (alloy), is 9 centimeter lang en zeer gebruiksvriendelijk. Het kabelslot is er in de kleuren zwart ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top