Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058


 • LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058
  LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058 Laat de grond trillen met deze gevaarlijke T-Rex in donkergroen en beige met feloranje ogen. Maak de muil van het monster open om zijn vlijmscherpe tanden te zien, zet zijn enorme klauwen in allerlei standen en beweeg zijn kop en staart.

  Bij deze set krijg je ook de restanten van de laatste prooi van de T-Rex! Bouw het model om tot andere machtige dinosaurussen: een sterke Triceratops of een angstaanjagende Pterodactylus. Producteigenschappen: De set bestaat uit een 3-in-1 T-Rex met feloranje ogen, verstelbare ledematen en kop, enorme klauwen en een muil vol scherpe tanden die open kan. Inclusief prooi in de vorm van een ribbenkast om zelf te bouwen. In levensecht donkergroen en beige. Maak de buurt onveilig met deze angstaanjagende T-Rex. Zet de voor- en achterpoten, de kop en de staart van de T-Rex in allerlei standen en maak de muil open om de vlijmscherpe tanden te zien. Bouw de T-Rex om tot andere machtige dinosaurussen. 3-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een Triceratops of een Pterodactylus. De T-Rex is ca. 11 cm hoog. De Triceratops is ca. 9 cm hoog. De Pterodactylus is ca. 4 cm hoog, 18 cm lang en 25 cm breed.

  20,95 20,95


  Titel: LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9200000064416282


   

Laat de grond trillen met deze gevaarlijke T-Rex in donkergroen en beige met feloranje ogen. Maak de muil van het monster open om zijn vlijmscherpe tanden te zien, zet zijn enorme klauwen in allerlei standen en beweeg zijn kop en staart.

Bij dez....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top