AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

MikaMax Whiskey Globe Decanteerset - 2 Glazen - 9


 • MikaMax Whiskey Globe Decanteerset - 2 Glazen - 9
  MikaMax Whiskey Globe Decanteerset - 2 Glazen - 9 Met deze prachtige Whiskey Globe Decanter deluxe serveer jij jouw favoriete drankje in stijl. Deze prachtige globe decanter is een must-have decanter voor de echte whiskey liefhebber. De decanter wordt geleverd op een houten standaard en straalt luxe uit in je huiskamer of op kantoor. De glazen karaf heeft een mooie opdruk van de wereldbol met in de bol een glazen ship voor een extra luxueus en avontuurlijke uitstraling. De MikaMax Whiskey Globe Decanter Set is de meest complete die er is, in de verpakking zitten namelijk nog 9 whiskey stones, een ijstang, een trechter en 2 fraaie glazen!

  De whiskey karaf kun je plaatsen op zijn op maat gemaakte houten standaard en wordt ook nog geleverd met 2 whiskey glazen. Dankzij de luxe verpakking is het een perfect cadeau om te geven met de feestdagen of ieder ander speciale gelegenheid!

  Redenen om te kiezen voor de MikaMax Globe Decanter Deluxe: Geleverd in een Luxe Cadeau verpakking Staat op een fraai houten standaard Inclusief 2 whiskey glazen Luxe whiskey set De rubberen dop zorgt voor een luchtdichte frisheid Wordt geleverd met 9 whiskey stones in een fraai zakje Wordt geleverd met een Ijstang Inclusief een trechter Kortom; de meest complete whiskey set die er is!

  39,95


  Titel: MikaMax Whiskey Globe Decanteerset - 2 Glazen - 9
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9200000100719502


   

Met deze prachtige Whiskey Globe Decanter deluxe serveer jij jouw favoriete drankje in stijl. Deze prachtige globe decanter is een must-have decanter voor de echte whiskey liefhebber. De decanter wordt geleverd op een houten standaard en straalt lux....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top