Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Californication (LP)


 • Californication (LP)
  Californication (LP) Californication markeert de terugkeer van John Frusciante bij de Red Hot Chili Peppers en kwam voor het eerst uit in 1999. Het was het eerst album dat de Peppers lieten produceren door Rick Rubin.  De terugkeer van Frusciante liet ook een grote wissel in de stijl van muziek horen, en zorgte er misschien wel voor dat de hele stijl van de Red Hot Chili Peppers veranderende. Op het album staan onder andere de hits ‘Otherside’ , ‘Californication’ , en het Grammy Award winnende ‘ Scar Tissue’.  Californication behandeld verschillende thema’s, vooral seksueel, maar ook thema’s als lust, dood, zelfmoord, Californië , globalisatie , en reizen.

  Scar Tissue is de 2000 Grammy Award winnaar voor Best Rock Song en Californication werd Genomineerd voor Best Rock Album

  Recensie van Suuzvinyl


  "Dit album was voor mij de eerste kennismaking met de Peppers. Een echte klassieker als je het mij vraagt. Heerlijk die gitaarrifs!"


  22,99


  Titel: Californication (LP)
  Prijs: € 22,99
  Productcode: 1000004007324844


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top