Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Stekkerdoos - 6-voudig - Randaarde - 5 meter - Wit


 • Stekkerdoos - 6-voudig - Randaarde - 5 meter - Wit
  Stekkerdoos - 6-voudig - Randaarde - 5 meter - Wit Een stekkerdoos is een aansluitpunt waarop vaak meedere electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron.

  Waar is dit artikel voor geschikt:
  De stekkerdoos is geschikt voor het aansluiten van meerdere electronische apparaten welke vaak in dezelfde omgeving elektriciteit nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een computer, beeldscherm, printer, bureau lamp en oplader voor de mobiele telefoon op tablet.

  Hoe werkt het
  Om gebruik te kunnen maken van de stekkerdoos dient deze aangesloten te worden op een contactdoos (in de volksmond ook wel stopcontact genoemd). Dit is een aansluitpunt op het lichtnet voor afname van elektrische energie met behulp van een stekker.

  Randaarde?
  De randaarde zorgt ervoor wanneer er een defect aan een apparaat ontstaat, dit apparaat zelf niet onder spanning/stroom komt te staan. De spanning/stroom wordt weggeleid naar het aardpunt in huis en vira die weg de grond in.

  Contactdozen worden in twee uitvoeringen onderscheiden: de wandcontactdoos voor vaste montage meestal aan of in de muur, en de tafelcontactdoos (stekkerdoos) of koppelcontactstop (contrastekker) die aan een verplaatsbare leiding zijn gemonteerd en meestal het uiteinde van een verlengsnoer zijn. Soms kan het verlengsnoer in een tafelcontactdoos worden opgerold, men spreekt dan van een haspel.

  De belangrijkste specificaties
  - 6 voudige stekkerdoos
  - Met randaarde
  - 5 meter snoer
  - Belastbaar tot maximaal 2300 Watt
  - Wit
  - 3 x 1 mm2 Vinylkabel Tip voor de feestdagen:
  Met deze stekkerdoos voorziet u uw kerst versiering gemakkelijk van stroom. Gebruik deze stekkerdoos bijvoorbeeld om de lampjes van uw kerstboom aan te sluiten op het lichtnet.

  12,99 12,99


  Titel: Stekkerdoos - 6-voudig - Randaarde - 5 meter - Wit
  Prijs: € 12,99
  Productcode: 9200000019613434


   

Een stekkerdoos is een aansluitpunt waarop vaak meedere electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron.

Waar is dit artikel voor geschikt:
De stekkerdoos is geschikt voor het aansluiten van meerdere electronisc....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top