AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

AEG VX8-2-2DB - Stofzuiger met zak


 • AEG VX8-2-2DB - Stofzuiger met zak
  AEG VX8-2-2DB - Stofzuiger met zak De AEG VX8-2-2DB is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht en beschikt over een HEPA 12-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert. De AEG VX8-2-2DB is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Het gewicht van 6 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. Het extra lange bereik van 12 meter zorgt ervoor dat je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. Dankzij de zachte rubberen wielen en de meegeleverde parketborstel is deze stofzuiger geschikt voor harde vloeren.
  Productvoordelen van de AEG VX8-2-2DB - Stofzuiger met zak ✅ Stille stofzuiger met 68 db
  ✅ Het Motion Control System™ zorgt voor een gecontroleerde, naadloze overgang tussen ruimtes dankzij stabiele bewegingen, vlot te draaien en dynamische tractie.
  ✅ De stofgzuigerzak is ontworpen voor een gelijkmatige vulling, zodat deze langer gebruikt kan worden zonder prestatieverlies.
  ✅Licht en gemakkelijk om rond meubels en in hoeken te manoeuvreren.
  ✅Met een bereik van 12 m hoeft u niet zo vaak van stopcontact te veranderen.
  ✅ Uitwasbare filter voor eenvoudig onderhoud
  Goed om te weten ℹ De telescopische buis is voorzien van een draaisysteem. Heb je liever een kliksysteem? Kijk dan naar de AEG VX7-2-DB!
  Gegarandeerd stil wanneer dat nodig is Voel je vrij om te stofzuigen wanneer je tijd hebt, zonder de mensen rondom u te storen. De VX8/VX8 maakt weinig geluid op harde vloeren en tapijten.
  Motion Control System™: ontworpen om uw stappen te volgen Het Motion Control System™ zorgt voor een gecontroleerde, naadloze overgang tussen ruimtes dankzij stabiele bewegingen, vlot te draaien en dynamische tractie.
  Duurzame reinigingsprestaties en geen verstoppingen dankzij de geoptimaliseerde S-Bag Onze S-bag is ontworpen voor een gelijkmatige vulling, zodat u uw stofzuiger
  langer kunt gebruiken zonder prestatieverlies.
  Multi-room system™ - actieradius van 12 m, om elke hoek te bereiken Licht en gemakkelijk om rond meubels en in hoeken te manoeuvreren. Met een bereik van 12 m hoeft u niet zo vaak van stopcontact te veranderen.
  Uitwasbaar filter Ons filter is gemakkelijk uitwasbaar met water, voor een eenvoudig onderhoud.

  199,0 149


  Titel: AEG VX8-2-2DB - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 149,00
  Productcode: 9200000118908907


   

De AEG VX8-2-2DB is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht en beschikt over een HEPA 12-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert. De AEG VX8-2-2DB is d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top