AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VTech Kidizoom Action Cam HD (Vernieuwde versie) -


 • VTech Kidizoom Action Cam HD (Vernieuwde versie) -
  VTech Kidizoom Action Cam HD (Vernieuwde versie) - Leg al waar je ook bent alles vast met de Kidizoom Action Cam. Gebruik de waterdichte behuizing en de drijvende handgreep om foto's en video's te maken tijdens het zwemmen of bevestig de camera op je fiets of skateboard en leg al je trucjes en avonturen vast, waar je ook bent! Deze stevige camera heeft een kleurenscherm en kan zelfs video's versneld, vertraagd of achterstevoren afspelen. Ook is het mogelijk om stop-motion video's en interval foto's te maken. Wees creatief en maak gebruik van coole effecten, kaders en filters. Gebruik de waterdichte behuizing en de drijvende handgreep om foto's en video's te maken in het waterBevestig de camera op je fiets of skateboardMaak foto's met de groothoeklens en bewerk ze met verschillende effecten, kaders en filtersMaak video's met een vertraagd, versneld of een stop-motion effect en bewerk ze met grappige kaders of andere coole effectenBevat drie coole spellen voor nog meer speelplezierInclusief 9 accessoires, waaronder een groothoeklens, drijvende handgreep en waterdichte behuizing1,8 inch kleuren lcd-schermHet intern geheugen van 128 MB is uit te breiden met een microSD-kaart (tot maximaal 32GB, niet ingesloten)Ingebouwde oplaadbare accuStevig en duurzaam designAutomatische uitschakeling

  49,99


  Titel: VTech Kidizoom Action Cam HD (Vernieuwde versie) -
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000107825921


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top