Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

TravelZ Big Bars Handbagagekoffer - 55x35x20cm - T


 • TravelZ Big Bars Handbagagekoffer - 55x35x20cm - T
  TravelZ Big Bars Handbagagekoffer - 55x35x20cm - T De TravelZ Big Bars is een verademing voor de reiziger. De Big Bars koffer is heerlijk licht, heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot en is erg slagvast omdat hij is gemaakt van polypropyleen. Dankzij de 4 dubbele wielen is de koffer comfortabel in gebruik. Big Bars is voorzien van een luxe interieur met ritsvak en elastisch vak. De verstelbare trolleystang maakt Big Bars geschikt voor zowel lange als kleinere personen. De koffer wordt geleverd met 2 jaar garantie. Veilig op reis met een TSA-cijfercombinatieslot Om de veiligheid van de kofferinhoud te waarborgen bezit de koffer een internationaal TSA-cijfercombinatieslot dat aan alle IATA-normen voldoet. Luxe interieur – Georganiseerde verdeling van de reisbagage De voering is voorzien van gekruiste spanbanden om uw reisbagage georganiseerd bij elkaar te houden. Daarnaast een groot ritsvak voor makkelijke toegang tot een reisgids of boekje. Zo hoeft u niet eerst alle vakken open te ritsen. Wendbaar en veel rijcomfort De 4 dubbele wielen zijn 360 graden te draaien.
  Productspecificaties - Afmetingen: 55 x 37 x 20cm – 35 Liter - 2,7 kg. - Beschikbaarheid: In 3 kleuren en alle formaten. - 2 jaar garantie. - Vervaardigd uit polypropyleen.
  Technische specificaties - Een TSA-cijfercombinatieslot om de kofferinhoud te waarborgen. - 4 dubbele zwenkwielen voor meer rijcomfort. - Luxe binnenvoering met ritsvakken en pakriemen.
  Kortom, de ideale reispartner!

  44,95 39,9


  Titel: TravelZ Big Bars Handbagagekoffer - 55x35x20cm - T
  Prijs: € 39,90
  Productcode: 9200000068684325


   

De TravelZ Big Bars is een verademing voor de reiziger. De Big Bars koffer is heerlijk licht, heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot en is erg slagvast omdat hij is gemaakt van polypropyleen. Dankzij de 4 dubbele wielen is de koff....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top