0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger


 • AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger
  AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger De AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Het 180° EasySteer™ ontwerp creëert flexibiliteit en zorgt voor soepele bewegingen op alle type vloeren. Dankzij de langwerkende lithium turbopower batterij die twee keer zo lang meegaat als een nikkelbatterij, heeft deze stofzuiger een werktijd tot wel 30 minuten. De AEG CX7 is voorzien van een zuigmond met LED verlichting zodat geen enkel stofdeeltje aan het oog ontgaat. Deze stofzuiger heeft een handige zelfstaande functie om de stofzuiger rechtop te laten staan wanner dat nodig is.

  Productvoordelen van de AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger: ✅ Flexibel design om moeilijke plekken makkelijk te bereiken
  ✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger.
  ✅ Hoeft slechts 3 uur op te laden.
  ✅ Met LED-verlichting op de zuigmond. Op donkere plekken is het stof dus ook goed te zien.
  ✅ Deze stofzuiger heeft een handige zelfstaande functie om de stofzuiger rechtop te laten staan wanner dat nodig is.

  Goed om te weten: ℹ Met een geluid van 79 decibel is de AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger.
  ℹ Deze stofzuiger heeft geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.
  ℹ De stofzuiger levert de beste prestaties op de hoogste stand, hou er wel rekening mee dat de accu sneller leeg gaat.

  De AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met: Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen. Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten. Oplaadstation waarin je de steelstofzuiger eenvoudig oplaadt. Soepel in handeling en sterk in zuigkracht De motor-unit van deze stofzuiger zit aan de onderkant, hierdoor draad je weinig gewicht in je hand en is de CX7-2-30DB wendbaarder en soepeler in gebruik dan andere steelstofzuigers. Stofzuigen tussen stoelen gaat dus erg makkelijk. De zuigkracht is in twee verschillende standen in te stellen. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken.
  Gemakkelijk opladen in maar 3 uur De AEG CX7-2-30DB wordt geleverd met een lithium TurboPower-batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 30 minuten.
  Opladen in het laadstation De steelstofzuiger wordt geleverd met een laadstation die je op de vloer kunt plaatsen of aan de muur kunt bevestigen. Daarnaast kun je deze stofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, handig wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen.
  Gemotoriseerd vloerborstel De vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor een optimale zuigkracht. De vloerborstel heeft een brede zuigmond zodat ook grotere vuildeeltjes opgezogen kunnen worden.
  LED-verlichting De zuigmond van de AEG steelstofzuiger is uitgerust met LED-verlichting waardoor de vloer verlicht wordt en je dus ook gemakkelijke op donkere plekken kunt stofzuigen.
  Gemakkelijk te reinigen stofcontainer en filter De stofcontainer en het snap clean filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie.

  178,99


  Titel: AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger
  Prijs: € 178,99
  Productcode: 9200000082406298


   

De AEG CX7-2-30DB - Steelstofzuiger is soepel in handeling en sterk in zuigkracht. Het 180° EasySteer™ ontwerp creëert flexibiliteit en zorgt voor soepele bewegingen op alle type vloeren. Dankzij de langwerkende lithium turbopower batterij die twee k....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top