Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Canon IXUS 185 - Zwart • Canon IXUS 185 - Zwart

  Canon IXUS 185 - Zwart De Canon Ixus 185 is een betaalbare point en shoot compactcamera van betrouwbare Canon kwaliteit. Met de ZoomPlus-functie kun je tot wel zestien keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Zo haal je elk onderwerp met gemak dichtbij. De camera is zeer gebruiksvriendelijk zodat iedereen zonder problemen mooie foto’s en HD video's kan maken. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je foto’s altijd scherp zijn. Daarnaast kun je alle foto’s direct terug kijken op het grote 2,7 inch lcd scherm

  Stijl in zakformaat Stop de eenvoud van 'mikken en klikken' in je jaszak en krijg fantastische resultaten met deze slanke en stijlvolle 20-Megapixel IXUS met 8x optische zoom, 16x ZoomPlus, Easy Auto en instant HD-video's. Geniet van gemakkelijke, creatieve modi.

  Eenvoudige, draagbare IXUS-kwaliteit Leg je favoriete momenten in superieure kwaliteit op foto's en in video's vast met deze chique, superslanke IXUS met veelzijdige 8x optische zoomlens. Maak langer opnamen in de ecomodus.

  Schitterende resultaten Geniet van uitzonderlijke kwaliteit en gedetailleerde foto's van vrienden en familie met 20,= Megapixel en gezichtsdetectie. Voeg een datumstempel toe om de tijdlijn van je herinneringen te bekijken.

  De eenvoud van 'mikken & klikken' Bereik met één druk op de knop fantastische resultaten met Easy Auto, die de perfecte camera-instellingen voor je kiest. Je hoeft je dus alleen te concentreren op je opname.

  In de doos: IXUS 185 compactcamera Polsriempje WS-800 Accu NB-11L Acculader CB-2LFE AC-kabel Gebruikershandleiding

  159,95


  Titel: Canon IXUS 185 - Zwart
  Prijs: € 159,95
  Productcode: 9200000073444389


   

De Canon Ixus 185 is een betaalbare point en shoot compactcamera van betrouwbare Canon kwaliteit. Met de ZoomPlus-functie kun je tot wel zestien keer inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Zo haal je elk onderwerp met gemak dichtbij. De camera is zeer ge....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top