Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa

EZVIZ Husky Air - IP-beveiligingscamera - Full HD


 • EZVIZ Husky Air - IP-beveiligingscamera - Full HD
  EZVIZ Husky Air - IP-beveiligingscamera - Full HD Met de EZVIZ Husky Air heeft u altijd een gerust gevoel. De Husky Air is een buitencamera met wifi voor het beveiligen van uw kantoor, winkel, parkeerterrein of voordeur als u er niet bent. De camera is voorzien van een ingebouwde flitslamp en sirene om ongewenste indringers weg te jagen. Het apparaat beschikt over twee antennes voor optimale wifi en tweeweg audio. Dankzij het nachtzicht kunt u zelfs in het donker zien wat er gebeurt. Controleer gewoon de app op uw smartphone, waar u ook bent en wanneer.

  Full-HD resolutie
  Kristalheldere beelden en video’s.

  Actieve verdediging
  Ingebouwde flitslamp en sirene.

  Stabiele wif
  Twee externe antennes.

  Tweeweg audio
  Ingebouwde microfoon en luidspreker.

  Water- en stofdicht
  Altijd veilig bij alle weersomstandigheden.

  Nachtzicht tot 30 meter
  Zie alles wat er gebeurt, zelfs in het donker.

  Gratis lokale opslag
  Opslag op een SD-kaart of recorder.

  Directe meldingen
  Uw smartphone houdt u up-to-date.

  Eenvoudig te installeren
  Inclusief een montageset voor muren en plafonds.

  Gebruiksvriendelijke app
  Overzichtelijke interface met eenvoudig te gebruiken functies.


  ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VEILIG
  De Husky Air buitencamera biedt 24/7 live streaming met HDkwaliteit. Bekijk uw eigendommen via de app, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.


  INGEBOUWDE FLITSLAMP EN SIRENE
  De Husky Air is uw actieve verdedigingslinie. Wanneer er een indringer wordt gedetecteerd, worden de flitslamp en sirene geactiveerd en ontvangt u direct een melding op uw smartphone.

  ZIE ALLES WAT ER GEBEURT, ZELFS IN HET DONKER
  Zelfs als het echt donker is, ziet u wat er gebeurt. De camera schakelt in het donker automatisch naar een scherpe monochrome videostream. Dit nachtzicht biedt duidelijke en gedetailleerde beelden tot een afstand van 30 meter. Zo kunt u ‘s nachts de omgeving van uw winkel, uw parkeerterrein of uw tuin in de gaten houden.


  PROFITEER VAN EEN STERKE EN STABIELE VERBINDING

  Sommige buitencamera’s hebben een te zwak routersignaal. Dit is niet het geval bij de Husky Air: deze camera is uitgerust met twee antennes voor een sterke en stabiele wi i-verbinding. Hierdoor is de camera overal te plaatsen en kunt u uw eigendommen buiten op afstand in de gaten houden.

  ONTWORPEN VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN
  De Husky Air heeft een IP66-behuizing. Dit betekent dat de camera water- en stofdicht is en te gebruiken is in de meest extreme omstandigheden of temperaturen, van -30°C tot 60°C.  GRATIS OPSLAG
  De camera heeft een geïntegreerde sleuf voor een micro-SD-kaart van maximaal 128 GB (kaart niet inbegrepen). U kunt de beelden en video’s ook opslaan op de EZVIZ NVR X3 of X3C videorecorder.

  ALTIJD UP-TO-DATE
  Wanneer er een beweging wordt gedetecteerd, krijgt u direct een melding via de app. Zo weet u meteen wat er aan de hand is.

  GEÏNTEGREERDE EZVIZ-OPLOSSING
  Alle EZVIZ wi i-camera’s zijn geschikt voor smart homes. U kunt de Husky Air bijvoorbeeld via de A1 alarmhub verbinden met deur- of raamsensoren van EZVIZ. Veelzijdige beveiliging ligt nu binnen handbereik.

  OVERAL TE PLAATSEN

  De Husky Air is eenvoudig te installeren. Met de montageset voor muren en plafonds kunt u de camera overal installeren waar u wilt.

  EÉN APP VOOR ALLES
  Met de gebruiksvriendelijke EZVIZ-app voor iOS en Android kunt u tot vier live videostreams tegelijk bekijken. Als u verbinding wilt maken met andere EZVIZbeveiligingsapparaten, zoals camera’s, sensoren of recorders, voegt u ze toe in dezelfde app en gebruikt u ze vanuit deze app.


  Wat zit er in de doos:
  • EZVIZ Husky AIr
  • Stroomadapter
  • Montagesjabloom
  • Schroevenset
  • Snelstartgids
  • Snelstartgids

  99,49 68,95


  Titel: EZVIZ Husky Air - IP-beveiligingscamera - Full HD
  Prijs: € 68,95
  Productcode: 9200000089130550


   

Met de EZVIZ Husky Air heeft u altijd een gerust gevoel. De Husky Air is een buitencamera met wifi voor het beveiligen van uw kantoor, winkel, parkeerterrein of voordeur als u er niet bent. De camera is voorzien van een ingebouwde flitslamp en sirene....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top