Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Pest Tech™ Ultrasone kattenverjager - Verdrijft on


 • Pest Tech™ Ultrasone kattenverjager - Verdrijft on
  Pest Tech™ Ultrasone kattenverjager - Verdrijft on De Pest-Tech DEF-200 katten en ongedierteverjager is zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken.Zuinig en duurzaam met zeer weinig onderhoud. Voor tuin & buiten. Waterdicht. Zet eenvoudig de staak in de grond op een locatie van uw keuze. Uw tuin zal niet lang meer populair zijn bij dieren in de buurt.

  Het geluid gaat niet door muren en schuttingen, dus het zal geen effect hebben op honden binnenshuis of bij de buren. Zoals voor alle oplossingen die dierengedrag beïnvloeden kunnen wij niet garanderen dat het in elke situatie effectief is. Desalniettemin reflecteert onze eigen ervaring en de feedback van klanten consequent een uitstekende prestatie en veelzijdigheid.


  WAAR HET APPARAAT TE PLAATSEN

  1. Ultrasone golven in rechte lijnen. Zie het als een gezichtslijn. Stevige voorwerpen hebben een aanzienlijke invloed op de geluidsgolven omdat ze niet door fysieke objecten kunnen gaan. Voor de beste plaatsing, probeer het apparaat te wijzen naar waar de dieren uw tuin binnenkomen, of ten minste zeer vaak betreden gebieden.

  2. Het apparaat kan over het gat aan de achterkant van het apparaat worden gehangen of in de grond worden gestoken. Als u het apparaat in de grond plaatst, bevestigt u de grondspies / paal voorzichtig aan het apparaat en duwt u voorzichtig in de grond op de plaats die het meest gunstig lijkt. U kunt altijd verschillende locaties proberen totdat u vindt wat het beste werkt voor uw tuin.

  3. Kies bij het selecteren van de installatielocatie elk terrein dat niet wordt gestructureerd tijdens periodes van zware regenval en dat het toestel niet wordt belemmerd.

  4. Het is belangrijk om de levensduur van de batterij te maximaliseren door te vermijden dat u op regelmatige tijdstippen op het apparaat richt (zoals een openbaar voetpad).  U zult binnen een week verschil gaan zien, en binnen een paar weken zullen zelfs de meest hardnekkige bezoekers wegblijven.

  De Infra-Rood sensor die bij dit product wordt geleverd is geavanceerd en zeer effectief - het zal gemakkelijk indringers detecteren en dekt een gebied van 200m². Apparaten met een bewegingssensor zijn zeer effectieve kattenverjagers, omdat de dieren in kwestie leren dat het onplezierige geluid geassocieerd is met hun eigen bewegingen en zij zullen het gebied al gauw vermijden. Het energiegebruik van het apparaat wordt laag gehouden doordat het ultrasone geluid alleen geactiveerd wordt als de sensor beweging detecteert.

  Eigenschappen
  PIR (passieve infrarood sensor) kan beweging detecteren binnen een straal van 7m
  Handige staak - plaats het apparaat waar u maar wilt in uw tuin
  Apparaat activeert alleen wanneer de bewegingssensor geactiveerd wordt, zodat de energiebron economisch gebruikt wordt
  Is effectief in het verjagen van verschillende soorten dieren - katten, honden, ratten, muizen, vossen, vogels, vleermuizen, wasberen.
  Dekt een boog van 110° en een afstand van 7m. Het bereikte grondoppervlak is 200m²

  23,95


  Titel: Pest Tech™ Ultrasone kattenverjager - Verdrijft on
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9200000098610487


   

De Pest-Tech DEF-200 katten en ongedierteverjager is zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken.Zuinig en duurzaam met zeer weinig onderhoud. Voor tuin & buiten. Waterdicht. Zet eenvoudig de staak in de grond op een locatie van uw keuze. Uw tuin za....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top