Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

NINN Sports Weerstandsbanden set van 3 Pastel - Bo


 • NINN Sports Weerstandsbanden set van 3 Pastel - Bo
  NINN Sports Weerstandsbanden set van 3 Pastel - Bo Droom jij ook van strakke bovenbenen en ronde billen? Wil jij dit bereiken met minimale inspanning? Met onze NINN Sports weerstandsbanden train jij waar en wanneer je wilt. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn lichtgewicht, anti slip en maken jouw workout tot een feestje! elke keer weer! Dus; GET FIT TODAY!

  Waarvoor te gebruiken?
  De weerstandsbanden zijn gemakkelijk te gebruiken voor oa; fitness, yoga, cardio, fysiotherapie, krachttraining, voor thuis, op vakantie of in de sportschool! Ze kunnen worden gebruikt voor het activeren van verschillende spiergroepen als de bilspieren en hamstrings. Ze zijn ontworpen om een ​​UNIFORM-weerstand te bieden tijdens beenoefeningen en te trainen op jouw persoonlijke weerstandsniveau.

  De voordelen:
  ▶ Duurzaam materiaal
  ▶ Set van 3
  ▶ Hoogwaardige kwaliteit
  ▶ Glijden/Rollen niet tijdens je work-out
  ▶ Train waar en wanneer je wilt
  ▶ Snel resultaat

  Set van 3:
  Je ontvangt drie banden met dezelfde maat (37CM). De weerstand van elke band is verschillend van licht tot zwaar. Het is ideaal om tussen de trainingen door gemakkelijk te wisselen van weerstandsniveaus. De banden worden verkocht in een handige mesh draagtas.
  ✔ Licht: 45KG weerstand
  ✔ Middelzwaar:65KG weerstand
  ✔ Zwaar: 75KG weerstand

  Hoogwaardige kwaliteit
  De materialen die zijn gebruikt voor de bootybands zullen geen irritatie of reactie op de huid veroorzaken. De resistance bands glijden niet en rollen niet op zoals veel latex sportbanden die op de markt worden verkocht. Ze behouden na verloop van tijd de vorm en elasticiteit.

  Specificaties:
  ✔ Merk: NINN Sports
  ✔ Materialen: Katoen, Latex
  ✔ Maat: 37CM
  ✔ Set van 3 stuks
  ✔ Geschikt voor iedereen
  ✔ Extra: Mesh draagtas
  ✔ Incliusief eBook

  Kwaliteits garantie:
  We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

  22,75


  Titel: NINN Sports Weerstandsbanden set van 3 Pastel - Bo
  Prijs: € 22,75
  Productcode: 9200000113347856


   

Droom jij ook van strakke bovenbenen en ronde billen? Wil jij dit bereiken met minimale inspanning? Met onze NINN Sports weerstandsbanden train jij waar en wanneer je wilt. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn lichtgewicht, anti slip en maken jouw ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top