Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Wifi Repeater WHITE RHINO ® Luxe Wireless WiFi Ver • Wifi Repeater WHITE RHINO ® Luxe Wireless WiFi Versterker Stopcontact Wit + Inclusief Gratis Internetkabel

  Wifi Repeater WHITE RHINO ® Luxe Wireless WiFi Ver ✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Wireless WiFi versterker van WHITE RHINO ® voor een verbeterd internet signaal. Deze draadloze wifi versterker zorgt ervoor dat je ook op plekken waar het wifi signaal het af laat weten kunt beschikken over een uitstekende internetverbinding. Het is dan ook een eenvoudige en efficiënte oplossing om ook op de zolderruimte, slaapkamer of in de tuin gebruik te kunnen maken van internet.
  Kenmerken ✅ Vergroot het bereik van standaard wifi signaal
  ✅ Eenvoudig te installeren
  ✅ Inpluggen in stopcontact, geen kabels
  ✅ Ondersteunt WPS voor een veilig netwerk Voordelen Deze WiFi versterker kan je draadloos verbinden aan -en is compatibel met vrijwel elk type router, geen gedoe met het trekken van lange kabels dus. De versterker levert u een snelheid van 300Mbps op, en ondersteunt WPS voor uw beveiligd netwerk. Gemaakt uit degelijk materiaal is deze versterker een goede en goedkope oplossing.
  Praktische tips Bepaal met behulp van je mobiele telefoon de ideale plaats voor de wifiversterker. Loop door het huis of de tuin en kijk waar het wifi-signaal zwak is. Dat is de ideale plek voor dit apparaat. Maak gebruik van de WPS functie voor de meest snelle en eenvoudige installatie. Check eerst of je modem een WPS knop heeft.
  Hoe te gebruiken? 1.) Plug de wifi versterker in een stopcontact in de buurt van de router. 2.) Kijk op de router of deze een WPS knop heeft. Zo ja, druk deze 3 tellen in. Het lampje van WPS op de router gaat knipperen. 3.) Druk op de WPS knop van de Wifi versterker en houdt gedurende 7 tellen ingedrukt. Als het indicatielampje op de wifiversterker brandt is deze succesvol verbonden met de router. 4.) Haal de wifi versterker uit het stopcontact en plug hem in op de gewenste plaats. De wifi versterker pikt nu automatisch het signaal van de router op.

  21,38


  Titel: Wifi Repeater WHITE RHINO ® Luxe Wireless WiFi Ver
  Prijs: € 21,38
  Productcode: 9200000093725454


   

✅ POPULAIRSTE 2020 | ✅ Wireless WiFi versterker van WHITE RHINO ® voor een verbeterd internet signaal. Deze draadloze wifi versterker zorgt ervoor dat je ook op plekken waar het wifi signaal het af laat weten kunt beschikken over een uitstekende int....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top