Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips Avent SCF870/20 - Stomer/blender


 • Philips Avent SCF870/20 - Stomer/blender
  Philips Avent SCF870/20 - Stomer/blender Stomen, omdraaien, mixen... klaar! Zelf gezonde babyvoeding maken wordt een koud kunstje met de Philips Avent SCF870/20 - Stomer/blender: stoom eerst fruit, groente, vis of vlees, en draai vervolgens de kan om om het voedsel te mengen zonder iets over te scheppen. Niet alleen stomen en blenden is hiermee mogelijk maar ook ontdooien en verwarmen. Ideaal!

  Belangrijkste kenmerken Philips Avent Stomer/ Blender
  Stomen, blenden, ontdooien en verwarmen
  Gezond stomen door gelijkmatige garing ingrediënten
  Geschikt voor gepureerd en grof voedsel
  Met receptenboekje met gezonde recepten voor je baby
  BPA vrij
  Capaciteit: 800 ml (vaste voeding)/ 450 ml (vloeistoffen)

  Gezond koken met stoom voor je kindje
  Stomen is een gezonde manier van koken. Met deze Philips baby blender wordt de stoom van beneden naar boven gecirculeerd. Hierdoor worden alle ingrediënten gelijkmatig gegaard zonder te koken. De voedzame kracht, textuur en het kookvocht blijven behouden tijdens het mengen. Met de stomer/ blender is het mogelijk om groenten en fruit zeer fijn te mengen of juist te kiezen voor wat grovere texturen.

  Gebruiksgemak
  Zodra de ingrediënten zijn gestoomd hoor je een pieptoon. Til de kan op, draai hem op en vergrendel hem om het gestoomde voedsel naar wens te mixen. Met de kan van 1000 ml kun je tot wel vier maaltijden bereiden, waarbij je bijvoorbeeld één maaltijd serveert en drie maaltijden in de koelkast of vriezer voor later kunt bewaren. De kan en het mes zijn vaatwasbestendig en dankzij het open ontwerp is het apparaat eenvoudig schoon te maken. De instellingen van deze Philips stomer/ blender zijn intuïtief, het apparaat is eenvoudig met water te vullen en bestaat uit slechts een paar onderdelen, waardoor het eenvoudig is schoon te maken en op te bergen.

  Recepten inspiratie
  Receptenboekje
  Bij de Philips Avent stomer/ blender wordt een receptenboekje meegeleverd, waarin voedingsadvies wordt geboden met lekkere, verse recepten en maaltijdideeën waarmee je je baby een gezonde start in het leven geeft en goede eetgewoonten aanleert.

  Recepten app
  Download de app met voedingsadvies voor je kleintje. Lees de stapsgewijze handleiding, bekijk leuke en informatieve video’s en vind veel nuttige tips en trucs om je te helpen met de overstap voor je kindje naar vast voedsel.

  Standaard meegeleverd
  Spatel
  Bewaarkan
  Receptenboekje
  Maatbeker

  145,0 109


  Titel: Philips Avent SCF870/20 - Stomer/blender
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9000000010993565


   

Stomen, omdraaien, mixen... klaar! Zelf gezonde babyvoeding maken wordt een koud kunstje met de Philips Avent SCF870/20 - Stomer/blender: stoom eerst fruit, groente, vis of vlees, en draai vervolgens de kan om om het voedsel te mengen zonder iets ove....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top