Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Google Nest Hub - Smart Speaker met scherm / Neder


 • Google Nest Hub - Smart Speaker met scherm / Neder
  Google Nest Hub - Smart Speaker met scherm / Neder Met de Google Nest Hub krijg je in elke ruimte van je huis hulp in één oogopslag. Omdat de Google Assistent is ingebouwd, kun je je agenda, de route naar je werk, antwoorden van Google en meer ophalen. Zie al je beste en nieuwste kiekjes van Google Foto's. Of bekijk en bedien je verbonden apparaten op één dashboard. Gebruik gewoon je stem om YouTube te kijken en nummers af te spelen op YouTube Music..

  Centrale punt voor al jouw Smart Home
  De Google Nest Hub is het slimme basisstation voor al jouw smart home producten in huis, zowel met als zonder stem te bedienen.

  Herbeleef je herinneringen
  Naast alle slimme functies is het ook een digitale fotolijst. Hiermee kan je al jouw favoriete momenten opnieuw beleven.

  Speel muziek en video's
  Filmpjes op Youtube? De Google Nest Hub is jouw assistent tijdens het koken of vraag gewoon om een muziekvideo af te spelen.

  Krijg visueel assistentie
  Jouw persoonlijke assistent die kan laten zien hoe jouw agenda eruit ziet, hoeveel files er staan, wat het weer is en wat jij vanavond moet koken.

  Hulp in één oogopslag.
  Met de ingebouwde Google Assistent kun je je beste en nieuwste foto's in Google Foto's zien, compatibele apparaten vanaf één dashboard bedienen, naar YouTube kijken en meer.

  De ultieme digitale fotolijst.
  Met Google Foto's zie je automatisch je beste en nieuwste foto's van vrienden en familie. Bovendien hoef je alleen je stem te gebruiken.

  'De beste digitale fotolijst ooit' - The Verge1

  Bedien je connected home.
  Bekijk en bedien compatibele lampen, camera's, tv's en andere apparaten op één dashboard. Werkt met Nest en honderden smartapparaten van andere populaire merken.

  Speel video's en nummers op YouTube af.
  Kijk naar YouTube en speel video's en nummers op YouTube Music af. En luister ook naar Spotify en TuneIn. Allemaal gratis beschikbaar.

  Krijg handsfree hulp van de Google Assistent.
  Bekijk je persoonlijke planning, woon-werkverkeer, herinneringen en meer met Voice Match. Je krijgt bovendien visuele antwoorden van Google en kunt nuttige video's op YouTube bekijken.

  Ontworpen voor elke ruimte in je huis
  De Google Nest Hub: een natuurlijke aanvulling op elke kamer in je huis. Dankzij Ambient EQ wordt de Hub afgestemd op de kleuren en verlichting van de omgeving. De foto's van de Hub passen zo moeiteloos bij het interieur van je huis. Kies uit een prachtige witte of zwarte tint die aansluit op de achtergrond of die juist opvalt, als dat je stijl is.

  89,95


  Titel: Google Nest Hub - Smart Speaker met scherm / Neder
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000110552199


   

Met de Google Nest Hub krijg je in elke ruimte van je huis hulp in één oogopslag. Omdat de Google Assistent is ingebouwd, kun je je agenda, de route naar je werk, antwoorden van Google en meer ophalen. Zie al je beste en nieuwste kiekjes van Google F....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top