Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

WaterWipes Billendoekjes Bio - 12 x 60 stuks - 720


 • WaterWipes Billendoekjes Bio - 12 x 60 stuks - 720
  WaterWipes Billendoekjes Bio - 12 x 60 stuks - 720 WaterWipes babydoekjes, grotendeels op waterbasis. Het bevat slechts twee ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en 0,=1% grapefruit extract. Chemicaliënvrij: gewoon een prettig idee, of als antwoord op geïrriteerde billetjes Voor steeds meer ouders is het gewoon een prettig idee: een babydoekje zonder chemicaliën. Daardoor zijn WaterWipes ook erg geschikt om mondjes en handjes schoon te maken. Voor anderen is WaterWipes het langverwachte antwoord op allergieën en irritaties. Voor alle ouders is een WaterWipe een fijn doekje dat gewoon goed schoonmaakt.
  WaterWipes zijn korter houdbaar dan de merken die wel conserveringsmiddelen bevatten. Het advies is een reeds geopende verpakking binnen 1 maand te gebruiken. Misschien even wennen zo'n 'vers' babydoekje, aan de andere kant is meestal de maand langer dan één pak babydoekjes.
  Ideaal voor het schoonmaken van babybilletjes, maar ook handjes en mondjes (chemicaliënvrij). WaterWipes helpt luieruitslag voorkomen en is zeer geschikt voor gebruik op de tere huid van pasgeboren baby’s. En dat is waarom WaterWipes het NR 1 aanbevolen babydoekje is onder kraamverzorgenden in Nederland.


  32,60 32,6


  Titel: WaterWipes Billendoekjes Bio - 12 x 60 stuks - 720
  Prijs: € 32,60
  Productcode: 9200000112216749


   

WaterWipes babydoekjes, grotendeels op waterbasis. Het bevat slechts twee ingrediënten: 99,9% gezuiverd water en 0,=1% grapefruit extract. Chemicaliënvrij: gewoon een prettig idee, of als antwoord op geïrriteerde billetjes Voor steeds meer ou....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top