Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sony WH-1000XM3 - Draadloze over-ear koptelefoon m • Sony WH-1000XM3 - Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart

  Sony WH-1000XM3 - Draadloze over-ear koptelefoon m De Sony WH-1000XM3 is de ultieme draadloze koptelefoon met noise cancelling. De WH-1000XM3 is de opvolger van de succesvolle WH-1000XM2 en beschikt over de beste noise cancelling van dit moment. Ten opzichte van zijn voorganger heeft deze over-ear koptelefoon een vernieuwd design, verbeterde noise cancelling en een snellaadfunctie. Daarnaast geniet je nog steeds van een luxe afwerking, Hi-Res audio ondersteuning en de Smart Listening-functie, waarbij het geluid wordt afgestemd op jouw situatie.

  Draadloos: Verbind de koptelefoon draadloos via Bluetooth met je device of koppel via NFC. Voor gebruik in het vliegtuig of bij een lege batterij kan je de koptelefoon ook bekabeld aansluiten.

  30 uur accuduur: Geniet tot 30 uur afspeeltijd op een volle accu. Je laadt de koptelefoon op met de meegeleverde USB-kabel.

  Quick Charger: Dankzij de nieuwe snellaadfunctie hoef je nooit lang te stoppen met luisteren. 10 minuten laden is 5 uur luisteren.

  Noise Cancelling: Met de Noise Cancelling-functie kan je omgevingsgeluid dempen of juist het verkeer of de omroepstem op het station versterkt weergeven in de omgevingsgeluid-modus.

  Headphones Connect-App: De app herkent of je in het vliegtuig zit, aan het rennen bent om je trein te halen of juist op kantoor zit en bepaalt welke geluiden worden doorgelaten en welke niet. Ook kan je hier de equalizer afstellen.

  Inklapbare oorschelpen: Klap de koptelefoon in om hem netjes in het etui te kunnen opbergen. Zo berg je hem makkelijk en veilig op in je tas.

  Ingebouwde microfoon: Voer handsfree telefoongesprekken of geef de spraakbesturing van je telefoon instructies. Ook geschikt voor Google Assistant.

  Bediening: Bedien je muziek met het touchpad op de oorschelp en de Noise Cancelling-functies met de knoppen op de oorschelp.
  Dit vind je in de doos: Sony WH-1000XM3 | USB-C oplaadkabel | Opbergetui | Audiokabel | Vliegtuigadapter

  228,99 228,99


  Titel: Sony WH-1000XM3 - Draadloze over-ear koptelefoon m
  Prijs: € 228,99
  Productcode: 9200000096401054


   

De Sony WH-1000XM3 is de ultieme draadloze koptelefoon met noise cancelling. De WH-1000XM3 is de opvolger van de succesvolle WH-1000XM2 en beschikt over de beste noise cancelling van dit moment. Ten opzichte van zijn voorganger heeft deze over-ear ko....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top