Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF - W


 • Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF - W
  Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF - W De OneStep 2 VF Everything Box is een speciale bundel bestaande uit de Polaroid Onestep2 met viewfinder, compleet met fotofilm en foto-opbergdoos. Hierdoor kun je direct aan de slag met je Polaroid camera!

  OneStep 2 VF
  Kijk, klik, klaar: ervaar de nostalgie van direct-klaar fotografie met de OneStep 2 van Polaroid Originals. Deze analoge direct-klaar camera voor het moderne tijdperk heeft een klassiek design gemixed met een hedendaagse stijl. Neem 'm gemakkelijk mee en leg je avonturen vast, of het nu gaat om een avondje uit of een reis om de wereld bent: de OneStep 2 maakt je mooiste herinneringen tastbaar. Deze uitvoering heeft een verlengde viewfinder ten opzichte van de eerste versie van de originele OneStep 2. Je hebt daardoor nog beter in beeld wat je daadwerkelijk zult printen. De camera is daarnaast uitgerust met een zelfontspannerfunctie, zodat je ook vanaf een afstand de ideale selfie kunt schieten!



  Everything Box
  Deze Everything Box is het ideale cadeau om te geven, omdat je direct met de camera aan de slag kunt. In de box wordt namelijk film meegeleverd, goed voor het maken van je eerste 8 foto's. In de leuke opbergdoos bewaar je handig al je Polaroid's en kun je ze meteen leuk presenteren op bijvoorbeeld je vensterbank of bureau. De Everything Box is verkrijgbaar in de witte en grijze variant van de OneStep 2, maar ook met de OneStep+ camera!



  129,0 122


  Titel: Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF - W
  Prijs: € 122,00
  Productcode: 9200000101481217


   





De OneStep 2 VF Everything Box is een speciale bundel bestaande uit de Polaroid Onestep2 met viewfinder, compleet met fotofilm en foto-opbergdoos. Hierdoor kun je direct aan de slag met je Polaroid camera!

OneStep 2 VF
Kijk, klik, klaar: ervaar d....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top