Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HP Compaq Elite 8100 Intel® Core™ i5 i5-660 4 GB D • HP Compaq Elite 8100 Intel® Core™ i5 i5-660 4 GB DDR3-SDRAM 250 GB HDD Zwart PC Windows 7 Professional

  HP Compaq Elite 8100 Intel® Core™ i5 i5-660 4 GB D Pure kracht voor uw onderneming: HP's toplijn van business pc producten met de nieuwste Intel microarchitectuur (met codenaam de Nehalem) en alles wat uw organisatie nodig heeft: stabiliteit, energie-efficiënte kenmerken, uitgebreide beveiliging en beter beheer.

  Indrukwekkende, intelligente prestaties

  • De nieuwe Intel® Core™ i7, i5 en i3 processoren 1 zijn gebouwd op geavanceerde technologie die de processorkracht automatisch toepast waar deze het meest nodig is voor verbeterde multitasking.


  Energie-efficiënte kenmerken

  • Optionele voedingsbeheeroplossingen en opties zoals 89% energie-efficiënte voedingen, plus een energiezuinig ontwerp van het elektrische systeem, helpen de operationele kosten te verlagen.


  Uitgebreide beheerfuncties

  • Een set remote beheertechnologietools verlaagt de onderhoudskosten en beschermt uw apparatuur. Gemakkelijk te implementeren en te beheren met uitgebreide beheermogelijkheden van Intel Core processoren 1 met vPro Technology 2.


  Veiliger

  • HP ProtectTools™ beveiligingssoftware biedt een betere beveiliging voor uw hardware, software, firmware en OS, met infrastructuurbescherming die u in staat stelt de aandacht te verleggen van kwetsbare elementen naar uw bedrijf.


  Wereldwijde service en support

  • HP's wereldwijde service- en supportportfolio van topklasse, inclusief HP Total Care en een wereldwijd netwerk van partners helpen u om optimaal van uw investering in technologie te profiteren.


  1 Voor 64-bits computergebruik op Intel architectuur is een computer nodig met een processor, chipset, BIOS, besturingssysteem, apparaatdrivers en applicaties die de Intel® 64 architectuur ondersteunen. De processor werkt niet (ook niet als 32-bits processor) zonder een BIOS dat Intel 64 ondersteunt. De prestaties variëren, afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguraties. Meer informatie is beschikbaar op: www.intel.com/info/em64t. Dual-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten kunnen van deze technologie profiteren. Intel's nummering relateert niet aan het prestatieniveau

  2 vPro technologie - voor sommige functies van deze technologie, zoals Intel Active-beheertechnologie en Intel-virtualisatietechnologie, is extra software van derden nodig. De beschikbaarheid van toekomstige toepassingen voor 'virtuele appliances' voor Intel vPro-technologie is afhankelijk van de leveranciers van derde-partijsoftware. Compatibiliteit met toekomstige 'virtuele appliances' en het Microsoft Windows 7 besturingssysteem moet nog worden bepaald.  129


  Titel: HP Compaq Elite 8100 Intel® Core™ i5 i5-660 4 GB D
  Prijs: € 129,00
  Productcode: 9200000010251972


   

Pure kracht voor uw onderneming: HP's toplijn van business pc producten met de nieuwste Intel microarchitectuur (met codenaam de Nehalem) en alles wat uw organisatie nodig heeft: stabiliteit, energie-efficiënte kenmerken, uitgebreide beveiliging en b....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top