Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch


 • RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch
  RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch Dit is RollerCoaster Tycoon Adventures voor Nintendo Switch! Bouw de wildste pretparken, ontwikkel ze en maak ze winstgevend, maak ritjes in adembenemende achtbanen: met RollerCoaster Tycoon Adventures kun je eindelijk dit unieke concept op de Nintendo Switch beleven!

  Over de game
  De game bevat alle ingrediënten die de reeks tot een hit hebben gemaakt en maakt gebruik van een eenvoudige en toegankelijke interface. Met behulp van de JoyCon-controllers of het touchscreen is het bouwen van je eigen pretpark nog nooit zo eenvoudig geweest. RollerCoaster Tycoon Adventures is een origineel en compleet managementspel voor zowel langdurige fans als nieuwkomers in de serie.

  Kenmerken Volledig Nederlandstalig Meer dan 120 verschillende attracties en winkels om te combineren. 4 volledig aan te passen grondoppervlakken waarop je je park kunt bouwen. Gevarieerde gamemodi voor een hoge replay-waarde: Avontuur, Scenario's en Sandbox. Unieke avonturen: een eventsysteem dat ervoor zorgt dat er geen enkel park hetzelfde is. Sensationele ritten: gebruik de passagier-camera alsof je er zelf bij bent. Controls en interface speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch-systeem.

  39,99 28,99


  Titel: RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch
  Prijs: € 28,99
  Productcode: 9200000097022671


   

Dit is RollerCoaster Tycoon Adventures voor Nintendo Switch! Bouw de wildste pretparken, ontwikkel ze en maak ze winstgevend, maak ritjes in adembenemende achtbanen: met RollerCoaster Tycoon Adventures kun je eindelijk dit unieke concept op de Ninte....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top