Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kafa Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch


 • RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch
  RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch Geniet overal van de RollerCoaster Tycoon ervaring Bouw de wildste pretparken, ontwikkel ze en maak ze winstgevend, maak ritjes in adembenemende achtbanen: met RollerCoaster Tycoon Adventures kun je eindelijk dit unieke concept op de Nintendo Switch beleven! De game bevat alle ingrediënten die de reeks tot een hit hebben gemaakt en maakt gebruik van een eenvoudige en toegankelijke interface. Met behulp van de JoyCon-controllers of het touchscreen is het bouwen van je eigen pretpark nog nooit zo eenvoudig geweest. RollerCoaster Tycoon Adventures is een origineel en compleet managementspel voor zowel langdurige fans als nieuwkomers in de serie. Kenmerken:Volledig NederlandstaligMeer dan 120 verschillende attracties en winkels om te combineren.4 volledig aan te passen grondoppervlakken waarop je je park kunt bouwen.Gevarieerde gamemodi voor een hoge replay-waarde: Avontuur, Scenario's en Sandbox.Unieke avonturen: een eventsysteem dat ervoor zorgt dat er geen enkel park hetzelfde is.Sensationele ritten: gebruik de passagier-camera alsof je er zelf bij bent.Controls en interface speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch-systeem.

  34,99


  Titel: RollerCoaster Tycoon Adventures - Nintendo Switch
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000097022671


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top