Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

RITUALS The Ritual of Happy Buddha - Geurkaars - 1


 • RITUALS The Ritual of Happy Buddha - Geurkaars - 1
  RITUALS The Ritual of Happy Buddha - Geurkaars - 1 Een vitaliserende geurkaars op basis van Zoete Sinaasappel & de warme geur van Cederhout. Geniet 50 uur van de Sweet Sunrise kaars. Combineert de ingrediënten Zoete Sinaasappel & Ceder Hout die zorgen voor een heerlijke, warme geur. Laat de kaars de eerste keer minimaal 2 uur branden, zodat de toplaag kan smelten voor een optimale egale verbranding van de gehele kaars.

  Ingrediënten:
  Je dagelijkse dosis geluk met de geur van Zoete Sinaasappel en Cederhout.


  Zoete Sinaasappel
  Zoete Sinaasappel is het Chinese symbool voor geluk en voorspoed. De sprankelende, kruidige fris-zoete geur van Zoete Sinaasappel stimuleert je energie en goede humeur. In China symboliseert de oranje kleur goud, zodat het aanbieden van een Sinaasappel gelijk staat aan een wens voor geluk en voorspoed.

  Cederhout
  De majestueuze Ceder geeft schaduw en beschutting aan eeuwenoude Japanse tempels en paleizen. De altijd groene bomen zijn een symbool van standvastigheid en onsterfelijkheid. De zuivere, aromatische essentiële olie van de Ceder heeft een prikkelende, houtachtige geur.

  24


  Titel: RITUALS The Ritual of Happy Buddha - Geurkaars - 1
  Prijs: € 24,00
  Productcode: 9200000090414334


   

Een vitaliserende geurkaars op basis van Zoete Sinaasappel & de warme geur van Cederhout. Geniet 50 uur van de Sweet Sunrise kaars. Combineert de ingrediënten Zoete Sinaasappel & Ceder Hout die zorgen voor een heerlijke, warme geur. Laat de kaars de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top