Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Home Alone 1 & 2


 • Home Alone 1 & 2
  Home Alone 1 & 2 Home Alone: Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op het huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Maccaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

  Home Alone 2: Goed nieuws voor Kevin McCallister (Macaulay Culkin): hij gaat op vakantie naar New York! Het slechte nieuws is alleen dat zijn ouders op vakantie zijn in Florida. Kevin is dus weer helemaal alleen en moet op zoek naar eten, onderdak en een beetje lol; gelukkig lukt dat met de creditcard van zijn vader. Kevin geeft geld uit als water, maar het wordt gevaarlijk als de Wet Bandits, Harry en Marv (Joe Pesci en Daniel Stern), uit de gevangenis ontsnappen en ook in de “Big Apple” belanden. Kevin moet ze opnieuw te slim af zijn en ze steeds één stap voor blijven.

  11,82


  Titel: Home Alone 1 & 2
  Prijs: € 11,82
  Productcode: 1002004011858948


   

Home Alone: Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op het huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Maccaulay Culkin) w....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top