Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Home Alone 1 t/m 4


 • Home Alone 1 t/m 4
  Home Alone 1 t/m 4 Dit is de ultieme boxset met alle vier de Home Alone films: Home Alone, Home Alone 2 - Lost in New York, Home Alone 3 & Home Alone 4.

  HOME ALONE
  Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

  HOME ALONE 2 – LOST IN NEW YORK
  Opnieuw slaat het noodlot toe voor de kleine Kevin, als hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig stapt. Zijn hele familie is op weg naar Miami en Kevin komt per ongeluk aan in New York. Tot overmaat van ramp blijken de “Wet Bandits” ook nog ontsnapt te zijn en hun werkterrein verlegd te hebben naar New York. Uiteraard komt Kevin de boeven tegen en laait de strijd opnieuw op. Zijn werkterrein is deze keer een leegstaand huis, waar hij voldoende ammunitie vindt om de boeven goed dwars te zitten.

  HOME ALONE 3
  Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computerchip gestolen en verborgen in een speelgoedauto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz - One Fine Day), die alleen thuis zit vanwege de waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen. Comedie-legende John Hughes (Home Alone 1 & 2) is weer terug met deze hilarische film vol actie en spanning voor de hele familie.

  HOME ALONE 4
  Het valt niet mee om een negenjarige te zjin... Dat merkt Kevin in Home Alone 4, een supergrappige film voor het hele gezin Maar wat hij nog erger vindt, is om Kerstfeest te vieren met zijn vader en zijn nieuwe vriendin. Ook al is daar meer supergaaf speelgoed dan Kevin zich maar kan wensen. Maar dit wordt een Kerst om nooit te vergeten, want twee boeven, Marv en Vera, hebben boze plannen... Zou het Kevin lukken om deze boeven voor eens en voor altijd te vangen en z´n ouders weer bij elkaar te brengen?

  23,86


  Titel: Home Alone 1 t/m 4
  Prijs: € 23,86
  Productcode: 9200000020049318


   

Dit is de ultieme boxset met alle vier de Home Alone films: Home Alone, Home Alone 2 - Lost in New York, Home Alone 3 & Home Alone 4.

HOME ALONE
Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top