Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer - 20m -


 • Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer - 20m -
  Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer - 20m - Deze snakelight kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting maakt het in een mum van tijd extra gezellig in en om het huis! Het bijzondere van deze kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes: bij normale snoeren zitten de lampjes om de 10 cm, maar bij de snakelight is dit al om de 2 cm. Hierdoor ontstaat een mooie aaneenschakeling van lampjes, waardoor er bijna geen snoer meer te zien is! Dit lichtsnoer is 20 meter lang en bestaat uit 1000 warm witte LED lampjes. Met de meegeleverde adapter kun je een timer aanzetten en jouw favoriete stand kiezen uit 8 verschillende opties.

  Dat wordt genieten!
  Eventueel zijn de kerstlampjes ook buiten te gebruiken, want de verlichting is spatwaterdicht. Heeft deze niet de goede afmeting? De lichtsnoeren van Luca Lighting zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

  42,95 24,99


  Titel: Luca Lighting kerstverlichting lichtsnoer - 20m -
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000116835095


   

Deze snakelight kerstboomverlichting uit de collectie van Luca Lighting maakt het in een mum van tijd extra gezellig in en om het huis! Het bijzondere van deze kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes: bij normale snoeren zitten de lampjes om....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top