Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
PolderTEAK PolderTEAK
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kafa Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TROTEC VC 10 E - Kruimelzuiger


 • TROTEC VC 10 E - Kruimelzuiger
  TROTEC VC 10 E - Kruimelzuiger TROTEC Kruimelzuiger VC 10 E
  Het krachtige multitalent voor nat en droog opzuigen
  Snoerloos, met een lange gebruiksduur en een grote zuigkracht, dit zijn dé kenmerken van de ergonomisch vormgegeven kruimelzuiger VC 10 E. In het huishouden, bij het schoonmaken van de auto, of op kampeervakantie: De met een duurzame Lithium-ion accu uitgeruste VC 10 E biedt tot 12 minuten maximale zuigkracht voor het zonder stofzak opzuigen van stof, vuil of haren. Ook vloeistof!
  De Kruimelzuiger VC 10 E: zo flexibel, als in het dagelijks leven gewenst is
  Met de bijpassende accessoires kan hij alle dagelijkse klusjes aan
  Kruimels op de vloer, stof op de boekenplank of straatvuil op de traptreden. Geen probleem voor de slechts 700 g lichte kruimelzuiger VC 10 E! Ook het bij het ontbijt omgevallen glas melk zuigt de 40 watt sterke kruimelzuiger met het bijgeleverde vloeistof-opzetstuk moeiteloos op. Het opvangreservoir kan tot 400 ml droog vuil en 150 ml vloeistof opvangen - dus voldoende plaats voor alle uitdagingen in de keuken, aan de eettafel, in de kinderkamer, in de camper of op kantoor.
  Huisdierbezitters die de kruimelzuiger VC 10 E eenmaal hebben uitgeprobeerd, kunnen niet meer zonder! In een huishouden met honden en katten hoort het opruimen van dierenharen tot de dagelijkse schoonmaakklusjes. Bijzonder tijdrovend is dit als de dieren in de rui zijn. Dan is er nagenoeg geen enkele plek in huis, waar geen dierenharen te vinden zijn. Goed, als dan de kruimelzuiger VC 10 E binnen handbereik is, om de stoelen en banken, de vloer, maar ook kleding van lastige dierenharen te ontdoen.
  Bij het schoonmaken van het interieur van de auto is de accu-kruimelzuiger VC 10 E duidelijk van voordeel ten opzichte van de gebruikelijke stofzuigers met snoer. Ook al is het tapijt nog enigszins eenvoudig te zuigen, de slecht bereikbare hoeken, naden en kieren in de auto vormen toch vaak een probleem. Met de wendbare VC 10 E zuigt u heel comfortabel, dankzij het meegeleverde plinten-opzetstuk en de 1 meter lange verlengslang, ook de zeer moeilijk te bereiken hoeken bij de voeten en onder de zittingen.
  Altijd klaar voor gebruik en vol energie
  Na de klus plaatst u de kruimelzuiger ruimtebesparend in de praktische wandhouder met laadopening. Bij volledige ontlading van de accu bedraagt de maximale laadtijd ca. 6 uur. Trotec gebruikt uitsluitend de nieuwste Lithium-ion-accu's zonder memory-effect en zonder zelfontlading - voor de grootste zuigkracht en een lange gebruiksduur.
  Ook de reiniging van het apparaat gaat gemakkelijk. De zuiger werkt compleet zonder stofzak en het lastige verwisselen is daarom niet nodig en ook de vaak lastige zoektocht naar de passende stofzak is daarom overbodig. Zowel het opvangreservoir evenals het geïntegreerde permanent-stoffilter kan heel gemakkelijk onder de kraan afgespoeld worden. Gewoon een schone zaak!
  De bijbhorende netstekker ontvangt u in Intertek-gecontroleerde kwaliteit voor hoogwaardigheid, veiligheid en functionaliteit.
  Voordelen in de praktijk:
  * Krachtige kruimelzuiger voor nat en droog opzuigen * 7,4 V Lithium-Ion-Accu (1,3 Ah) zonder memory-effect en zonder zelfontlading * 2-traps accu-laadaanduiding * Eenvoudig en snel te reinigen, dankzij gemakkelijk uitneembaar opvangreservoir en uitwasbaar permanent stoffilter-systeem * Groot opvangreservoir voor 400 ml droog vuil en 150 ml vloeistof * Gebruikdsduur van 12 minuten bij aanhoudende zuigkracht * Plinten-opzetstuk voor moeilijk bereikbare plaatsen * Een opzetstuk voor het snel opzuigen van vloeistof * Verlengslang (1 meter) voor het zuigen op bijzonder moeilijk te bereiken plaatsen * Praktische en ruimtebesparende wandhouder met laadapparaat * Origineel Trotec-Design - beschermd model
  Technische details:
  * Opgenomen vermogen: 40 W * Nominale spanning: 7.4 V * Accu-capaciteit: 1.3 Ah * Accu-laadtijd: 6 h * Laadapparaat netaansluiting: 100-240V/50-60 Hz * Gebruiksduur max. 12 min * Zuigkracht: 2.5 kPa * Slanglengte: 102 cm * Capaciteit reservoir (droog vuil): 400 ml * Capaciteit reservoir (vloeistof): 150 ml * Afmetingen (mm): 9 x 37 x 13,5 cm * Gewicht: 0.7 kg

  55,43


  Titel: TROTEC VC 10 E - Kruimelzuiger
  Prijs: € 55,43
  Productcode: 9200000103647584


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top