Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie


 • Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie
  Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie Met de Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm kun je elke dag makkelijk bakken met de kwalitatieve, maar voordelige Luminens pannenserie voor inductie. Ontdek de ijzersterke anti-aanbaklaag: makkelijk serveren en schoonmaken. Geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch), inclusief inductie.

  Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie ✅ Door de ijzersterke Tefal Intensy anti-aanbaklaag bakken ingrediënten niet aan.
  ✅ Deze Tefal Luminens pan heeft een thermo-Spot®.
  ✅ De Tefal pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.
  ✅ Ideaal voor het heerlijk roerbakken en stomen van vlees en groenten, dankzij zijn diepe vorm.
  ✅ Makkelijk te reinigen dankzij zijn oppervlak met anti-aanbaklaag
  ✅ Duurzame pannen zonder PFOA.

  De Luminens koekenpan met de ijzersterke Tefal Intensy anti-aanbaktechnologie biedt elke dag weer perfect gebruiksgemak. Ook het reinigen van de pan is door de anti-aanbaklaag kinderspel! De Tefal Luminens serie is in Frankrijk ontworpen en gemaakt.

  Thermo-Spot®
  Thermo-Spot® wordt volledig rood wanneer de pan de ideale temperatuur voor het braden bereikt heeft. Door op de juiste temperatuur te bakken, ben je verzekerd van een perfecte textuur, kleur en smaak voor heerlijke, smaakvolle maaltijden, elke dag weer. Daarnaast blijven alle voedingswaarden behouden.

  Ons motto: Gezond koken, milieuvriendelijk denken.
  Onze missie is om duurzame producten te vervaardigen die je voor lange tijd zal gebruiken en die tegelijkertijd het milieu beschermen dankzij de recycleerbare producten met een veilige anti-aanbaklaag (geen PFOA, geen lood, geen cadmium).

  Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

  40,99


  Titel: Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm - Inductie
  Prijs: € 40,99
  Productcode: 9200000087799160


   

Met de Tefal Luminens Koekenpan - Ø 24 cm kun je elke dag makkelijk bakken met de kwalitatieve, maar voordelige Luminens pannenserie voor inductie. Ontdek de ijzersterke anti-aanbaklaag: makkelijk serveren en schoonmaken. Geschikt voor alle warmtebro....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top