Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Boska Fondueset Nero Fondue - 1.3 liter inhoud - 6


 • Boska Fondueset Nero Fondue - 1.3 liter inhoud - 6
  Boska Fondueset Nero Fondue - 1.3 liter inhoud - 6 Met de Fondueset Nero heb je dé basis voor een heerlijke avond kaasfonduen. De fonduepan heeft genoeg ruimte om 1 liter kaasfondue te maken. Met wie ga jij genieten van deze Fondueset Nero van Boska Holland? De set bestaat uit een stijlvolle fonduepan, roestvrijstalen onderstel, fonduevorken en een brander. Dankzij het donker houten design zal deze fondueset zeker opvallen bij je familie. Deze kaasfondueset is verpakt in een mooie geschenkdoos. Dit maakt de set uitermate geschikt om cadeau te doen. ✅ Deze fonduepan is geschikt voor 1 liter kaasfondue. Hier kun je maximaal met 6 personen van eten. Deze fonduepan is dan ook zeer geschikt voor kaasfondue met een grotere groep. Is je visite gearriveerd? Zet het fornuis aan en laat de pan langzaam warm worden. Voeg de kaas toe, laat het smelten en snij alvast wat brood en groente. Leg de zes bijgeleverde fonduevorken maar vast klaar. Is de kaas gesmolten? Zet de pan op het onderstel, de brander houdt de gesmolten kaas warm. Dat wordt smullen!

  39,21


  Titel: Boska Fondueset Nero Fondue - 1.3 liter inhoud - 6
  Prijs: € 39,21
  Productcode: 9200000002876417


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top