Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

MIRA - XL Garderoberek met kapstok inclusief zitba


 • MIRA - XL Garderoberek met kapstok inclusief zitba
  MIRA - XL Garderoberek met kapstok inclusief zitba Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Dit garderoberek heeft een industriële uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken. Bij MIRA HOME vind je snel meubilair dat perfect past bij jouw wensen!

  GECOORDINEERD MET ELKAAR:
  Het zwarte ijzeren frame en de rustieke houten accenten van deze kapstok vormen een harmonieuze combinatie die dit functionele garderoberek een unieke toevoeging maakt aan jouw huis.

  FUNCTIONALITEIT:
  De kapstok heeft niet alleen 2 rails met 9 dubbele kapstokhaken, maar de twee stevige roosterplanken dienen ook als schoenenrek. Bovendien biedt de 30 mm dikke zitting voldoende stabiliteit om op te zitten terwijl je je schoenen aantrekt.

  IETS ANDERS?
  Dit stijlvolle garderoberek is niet alleen perfect als kledingstandaard en schoenenbank in de gang, maar het geeft ook een unieke uitstraling aan elk kantoor of gang.

  AFMETINGEN:
  41 x 100 x 182 cm

  MIRA HOME wil dat al haar klanten tevreden zijn en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog dit garderoberek.

  89,95 89,95


  Titel: MIRA - XL Garderoberek met kapstok inclusief zitba
  Prijs: € 89,95
  Productcode: 9200000106495410


   

Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Dit garderoberek heeft een industriële uitstraling en is gemakkelijk ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top