Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Intex Dinoland 229x333x112cm - Speelzwembad


 • Intex Dinoland 229x333x112cm - Speelzwembad
  Intex Dinoland 229x333x112cm - Speelzwembad Koel deze zomer af in Jurassic-stijl met het Intex Dinoland Play Centre. Dit koele zwembad is perfect voor buitenplezier. Vriendelijke dino-personages dragen bij aan het plezier: kinderen kunnen onder de boog van één opblaasbare dinosaurus schuiven en de meegeleverde Fun Ballz in de hoepel schieten die door een andere wordt vastgehouden! Rol ballen door de vulkaan, gooi hoepels over de pterodactyl en peddel in een zwembad dat perfect prehistorisch is. De beweegbare Dino Arch-waterspuit kan eenvoudig aan een tuinslang worden bevestigd voor nog meer spetterplezier.

  Dit heldere en kleurrijke kinderbad brengt een scheutje zomer naar je tuin. Dit kinderbad wordt geleverd met 6 kleurrijke Fun Ballz en 3 Dino Hoops, perfect voor buiten spelen met of zonder het peuterbad. Het Intex Dinoland Play Centre heeft een landingsmat aan de voet van de kleine waterglijbaan voor een zachte afwerking voor meer glijplezier. Het zwembad is voorzien van een aftapplug voor een eenvoudige reiniging en wordt geleverd met een handige reparatieset in geval van schade. Het Intex Dinoland Play Center hoeft alleen maar opgeblazen te worden om het plezier te laten beginnen: het is gemakkelijk in te stellen en ideaal voor zomers in de zon.

  - Helder en kleurrijk
  - Beweegbare Dino Arch-spuit kan eenvoudig worden bevestigd aan een tuinslang
  - Aftapplug in zwembadbodem
  - Reparatiepatch inbegrepen
  - Watercapaciteit: 290 liter
  - Schuif maximaal gebruikersgewicht: 50kg
  - Fun Ballz-afmetingen: 8Wcm
  - Geassembleerde afmetingen: 333Lx229Wx112Hcm
  - Inhoud: een Dinoland Play Centre, 3 Dino Hoops en 6 Fun Ballz

  59,99 54,95


  Titel: Intex Dinoland 229x333x112cm - Speelzwembad
  Prijs: € 54,95
  Productcode: 9200000046629185


   

Koel deze zomer af in Jurassic-stijl met het Intex Dinoland Play Centre. Dit koele zwembad is perfect voor buitenplezier. Vriendelijke dino-personages dragen bij aan het plezier: kinderen kunnen onder de boog van één opblaasbare dinosaurus schuiven e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top