Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

DEMOMODEL: Zweefparasol Staal Donkergrijs Parasol


 • DEMOMODEL: Zweefparasol Staal Donkergrijs Parasol
  DEMOMODEL: Zweefparasol Staal Donkergrijs Parasol Specificaties:Afmeting parasol: Lengte: 3,=m Breedte: 3,=mDikte staande paal: Ø 4,80 cm,Kleur: donkergrijsMateriaal: staal en polyesterGebruikersadvies: Geschikt om op zowel beschut als onbeschut terrein te gebruikenMerk: Lizzely Garden & LivingPlus- en minpunten:Gemakkelijk in en uit te klappenGeschikt om een siësta onder te houdenKan ook over de tuinmeubelen geplaatst wordenNiet in andere afmetingen verkrijgbaarVerzwaring nodig bij harde wind

  Beschrijving:
  Frame
  Deze parasol heeft een stalen frame welke in diverse hoogtes vastgezet kan worden! De parasol wordt uitgeklapt door een draaisysteem en kan door middel van een schuifsysteem op iedere gewenste hoogte vastgezet worden.

  Gebruik
  Deze parasol kan je voor diverse doeleindes gebruiken, zowel particulier als zakelijk! Deze parasol past bijvoorbeeld prima door onze tuintafel maar kun je ook los in de tuin zetten ter beschutting.

  Verpakking
  Deze parasol is verpakt in één pakket met de volgende specificaties: Lengte: 1,95m Breedte: 30,=cm Hoogte: 15,=cm. Dit pakket weegt 11 kilo!

  Weerbestendigheid
  Deze parasol is prima geschikt voor gebruik in de lente en in de zomer. De parasol kun je verzwaren met zakken gevuld met zand of stenen, zodat u de parasol ook met een beetje wind in gebruik kunt nemen!

  82


  Titel: DEMOMODEL: Zweefparasol Staal Donkergrijs Parasol
  Prijs: € 82,00
  Productcode: 9200000080156033


   

Specificaties:Afmeting parasol: Lengte: 3,=m Breedte: 3,=mDikte staande paal: Ø 4,80 cm,Kleur: donkergrijsMateriaal: staal en polyesterGebruikersadvies: Geschikt om op zowel beschut als onbeschut terrein te gebruikenMerk: Lizzely Garden & LivingPlu....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top