Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Vapona Anti Muggenstekker - Insectenbestrijding - • Vapona Anti Muggenstekker - Insectenbestrijding - 45 Nachten

  Vapona Anti Muggenstekker - Insectenbestrijding - Vapona – uw expert tegen insecten sinds 1961 Vapona Anti Muggenstekker biedt constante bescherming Effectief tegen muggen en tijgermuggen Bewezen effectiviteit Het product is effectief tot 45 dagen* De verpakking van de Vapona Anti Muggenstekker is gemaakt van 50% gerecycled papier en deze is ook 100% recyclebaar
  Vapona Anti Muggenstekker is de perfecte oplossing om uw woning te beschermen tegen muggen en tijgermuggen! Goed voor 45 nachten* bewezen doeltreffende bescherming tegen muggen.

  *Indien 8 uur per dag gebruikt.

  Duurzaamheid
  De verpakking van de Vapona Anti muggenstekker is gemaakt van 50% gerecycled papier en deze is ook 100% recyclebaar.

  Gebruiksaanwijzing Draai de dop van het flesje los en plaats het zodanig in het apparaat dat de wiek zich boven in het cilindrische gedeelte van de verdamper bevindt. De verdamper zodanig in het stopcontact steken dat het apparaat steeds in verticale positie staat. De stekker heeft twee posities zodat hij geschikt is voor zowel verticaal als horizontaal georiënteerde stopcontacten. Niet langer gebruiken dan 8 uur per dag om risico's voor mens en milieu te voorkomen. Het duurt 1 uur voordat het middel afdoende werkt tegen muggen.
  Het apparaat moet steeds in verticale positie staan zowel tijdens als na gebruik.

  Vapona
  Vapona, expert in het ontwikkelen van insecticides, produceert producten met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat insecten in en rond uw huis effectief bestreden worden. Ga voor meer informatie naar www.vapona.nl.

  9,99 9,99


  Titel: Vapona Anti Muggenstekker - Insectenbestrijding -
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000076580065


   

Vapona – uw expert tegen insecten sinds 1961 Vapona Anti Muggenstekker biedt constante bescherming Effectief tegen muggen en tijgermuggen Bewezen effectiviteit Het product is effectief tot 45 dagen* De verpakking van de Vapona Anti Muggenstekker is ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top