AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VAPONA Insecten Bestrijding - Anti-Mug Muggenstekk


 • VAPONA Insecten Bestrijding - Anti-Mug Muggenstekk
  VAPONA Insecten Bestrijding - Anti-Mug Muggenstekk Vapona Anti Mug stekker is ontwikkeld met een werkzame stof. Dankzij deze formulering kunt u genieten van uw nachtrust zonder overlast van deze vervelende insecten. Met Vapona Anti Mug bent u beschermt gedurende 45 nachten.

  Voordelen:
  Genieten van uw nachtrust zonder verstoord te worden door muggen of overige insecten Bewezen effectiviteit op basis van een nieuwe werkzame stof Langdurige werking: 45 nachten Bevat een nieuwe generatie werkzame stof
  Gebruiksaanwijzing:
  Lees voor gebruik eerst het etiket. Controleer vooraf of het voltage juist is (230V). Draai de dop van het flesje los en plaats het zodanig in het apparaat dat de lont zich boven in het cilindrische gedeelte van de verdamper bevindt. Navulling mag alleen gebruikt worden met de aanbevolen verdamper. De verdamper zodanig in het stopcontact plaatsen dat het apparaat steeds in verticale positie staat. De stekker heeft twee posities zodat hij geschikt is voor zowel verticaal als horizontaal georiënteerde stopcontacten. Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten. Haal de stekker overdag uit het stopcontact, en steek hem ’s avonds weer in.
  De Anti-Mug stekker werkt gedurende 45 dagen op basis van 8 uur gebruik gedurende de nacht of 360 uren. De stekker is geschikt voor ruimtes tot 30 m3. De stekker is niet geschikt voor tochtige ruimtes.

  Inhoud:
  1x Vapona Plug-in stekker

  12,29


  Titel: VAPONA Insecten Bestrijding - Anti-Mug Muggenstekk
  Prijs: € 12,29
  Productcode: 9200000076580065


   

Vapona Anti Mug stekker is ontwikkeld met een werkzame stof. Dankzij deze formulering kunt u genieten van uw nachtrust zonder overlast van deze vervelende insecten. Met Vapona Anti Mug bent u beschermt gedurende 45 nachten.

Voordelen:
Genieten ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top