Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
PolderTEAK PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TP-Link RE650


 • TP-Link RE650
  TP-Link RE650 De TP-Link RE650 is een heel krachtige (wireless) range extender voor intensieve netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE650 levert gecombineerde draadloze snelheden van 2600 Mbps, waarvan 867Mbps op de 2,4Ghz frequentieband en 1734 op de 4Ghz band.

  Ideaal voor intensieve netwerktaken:
  Maakt gebruik van beide wifi-banden om een krachtige en stabiele verbinding op te zetten, zo kan je op meerdere apparaten tegelijk vlot.
  • Streamen in 4K
  • Intensief gamen
  • Grote bestanden downloaden
  Zelfs als je iets verder van de repeater verwijderd bent.

  Tips van onze specialist
  Plaats de range extender op een plek waar je (modem)router nog een stabiel signaal heeft, anders kan het apparaat ook geen signaal oppikken en versterken
  Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren

  Krachtig signaal en groot bereik
  De RE650 beschikt over vier externe antennes die een stabiele draadloze verbinding tot stand kan brengen in combinatie met iedere wifi-router. De krachtige dual-core processor zorgt voor maximale prestaties, waardoor je tegelijk meerdere apparaten in huis voorziet van een krachtig wifi signaal. En dankzij beamforming-technologie vindt de range extender de locatie van de verbonden apparaten en stuurt hij de wifi gericht daar naartoe om zo een sterkere verbinding te creeren.

  Meer en snellere verbindingen tegelijk
  Door de MU-MIMO-technologie kan de RE650 tot wel vier apparaten tegelijk voorzien van wifi, waardoor de wachttijd wordt verminderd en de doorvoer van de wifi enorm toeneemt voor ieder apparaat. Dankzij deze techniek is de RE650 tot wel 4x sneller dan een traditionele AC range extender.


  Gigabit bedrade verbinding
  Met de Gigabit Ethernetpoort van de RE650 kun je een bedraad apparaat zoals een game console, PC/laptop of smart TV aansluiten om een snelle, betrouwbare bedrade verbinding tot stand te brengen.


  Eenvoudig installatie en plaatsing
  Stap 1: Druk op de WPS-knop van jouw router en druk binnen 2 minuten op de WPS-knop van de RE650 om verbinding met het netwerk te maken.
  Stap 2: Zodra de verbinding is geslaagd, zet je de RE650 op de beste plek. Er is geen verdere configuratie vereist.


  Eenvoudige controle en bediening
  TP-Link Tether is een intuïtieve app waarmee gebruikers eenvoudig de status van hun range extender kunnen bekijken, de functies kunnen bedienen en de instellingen kunnen wijzigen vanaf ieder compatibel, mobiel apparaat.


  Stabiele en naadloze dual-band verbindingen
  Als een van de frequentiebanden van de hoofdrouter opeens uitvalt of als de hoofdrouter alleen maar single-band kan leveren, dan biedt de RE650 nog steeds stabiele dual-band verbindingen waardoor je kunt genieten van een stabiele ervaring op al je apparaten.

  89


  Titel: TP-Link RE650
  Prijs: € 89,00
  Productcode: 9200000076595752


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top