Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TP-Link RE300 - wifi versterker - 1200 Mbps • TP-Link RE300 - wifi versterker - 1200 Mbps

  TP-Link RE300 - wifi versterker - 1200 Mbps De TP-Link RE300 is een snelle draadloze range extender voor zwaardere netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE300 maakt gebruik van de snelle Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden kan leveren tot 1200 Mbps, waarvan 300 op de 2,4 Ghz frequentieband en 867 Mbps op de 5 GHz frequentieband.

  Ideaal voor zwaardere netwerktaken:
  Maakt gebruik van beide wifi-banden om een krachtige en stabiele verbinding op te zetten voor je apparaten. Ideaal voor netwerktaken zoals:
  • Streamen in HD
  • Gamen
  • Bestanden downloaden

  Tips van onze specialist
  Plaats de range extender op een plek waar het wifisignaal nog stabiel is. Zo kan de range extender dit signaal optimaal oppakken en vervolgens opnieuw uitzenden.
  Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren.

  Eenvoudige installatie en plaatsing
  Stap 1: Druk op de WPS-knop van jouw router en druk binnen 2 minuten op de WPS-knop van de RE300 om verbinding met het netwerk te maken.
  Stap 2: Zodra de verbinding is geslaagd, zet je de RE300 op de beste plek. Er is geen verdere configuratie vereist.

  Opmerking: Sluit de extender aan op de router via de Tether app of de webmanagementpagina als jouw router geen WPS ondersteunt.

  Vind de beste locatie met de slimme signaal-indicator
  De slimme signaal-indicator toont je de signaalsterkte van de bestaande router. Zo vind je eenvoudig de beste plek om jouw range extender neer te zetten en de wifi-dekking uit te breiden.

  Uitgebreide app voor bediening binnen handbereik
  Installeer en beheer jouw wifi, de TP-Link routers en range extenders met jouw smartphone (Android, iOS) via de Tether app.

  TP-Link OneMesh™
  Met OneMesh™ kun je eenvoudig een Mesh-netwerk opzetten met maar één wifi-naam om in het hele huis een goede dekking te krijgen. Sluit gewoon een OneMesh™-range extender aan op een OneMesh™-router. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een stabiele verbinding.

  Houd zichzelf snel
  De RE300 kiest automatisch het snelste verbindingspad vanaf je router.

  44,31


  Titel: TP-Link RE300 - wifi versterker - 1200 Mbps
  Prijs: € 44,31
  Productcode: 9200000110542514


   

De TP-Link RE300 is een snelle draadloze range extender voor zwaardere netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top