Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

AVM FRITZ!WLAN 310 Repeater


 • AVM FRITZ!WLAN 310 Repeater
  AVM FRITZ!WLAN 310 Repeater De AVM FRITZ!WLAN Repeater 310 vergroot op een eenvoudige en veilige manier de reikwijdte van je draadloos netwerk. Draadloze apparaten zoals smartphones en tablets kunnen zo ook op afgelegen plaatsen probleemloos in het thuisnetwerk worden geintegreerd.
  Neem een kijkje bij de tips van onze specialist en ontdek of deze repeater ook geschikt is om jouw internet-probleem op te lossen.

  Plus- en minpunten van de AVM FRITZ! WLAN Repeater 310
  Verhoogt de reikwijdte op de 2,4 GHz-band met snelheden tot 300 Mbps
  De repeater is ideaal i.c.m. een dual-band Wireless N router
  Installeer deze repeater eenvoudig m.b.v. de WPS knop

  De range extender is single-band en kan dus géén 5GHz netwerk opzetten.
  Heeft geen ethernetpoort, bekabeld aansluiten van apparaten is niet mogelijk

  Tips van onze specialist
  Houd er rekening mee dat een repeater standaard de snelheid halveert. Apparaten verbonden met een Range Extender halen dus nooit dezelfde snelheid als op de plekken waar je (modem)router een stabiel signaal heeft.
  Plaats de repeater op een plek waar je (modem)router nog een stabiel signaal heeft, anders kan het apparaat geen bereik vergroten.
  Ga voordat je een range extender koopt goed na welke draadloze snelheden je huidige router ondersteunt. Zo haal je het maximale uit het apparaat.
  Andere elektronische apparaten, dikke (betonnen) muren en ijzeren obstakels hebben een negatieve invloed op je bereik en snelheid.

  Waarom wordt de snelheid van de repeater gehalveerd?
  Tijdens jouw online activiteiten zendt en ontvangt jouw modem/router constant input van en naar de repeater. Een repeater zendt en ontvangt deze signalen standaard op eenzelfde kanaal. Dit zorgt voor veel verkeer op dit kanaal wat er uiteindelijk de uitgezonden snelheid halveert.

  Waarmee moet ik rekening houden bij het plaatsen van deze repeater?
  1. Het is belangrijk om de repeater niet te ver van je router te plaatsen. De repeater heeft zelf een stabiel signaal nodig, om het bereik te kunnen vergroten.

  2. Andere elektronica kunnen het signaal van de repeater verstoren. Dit kan een negatieve invloed hebben op het bereik en de snelheid.

  3. Ook (dikke of betonnen) muren verstoren het signaal. Wil je het signaal dus versterken naar een hoger of lager gelegen verdieping, is de kans op verstoring heel groot. In deze situatie kan een Powerline Adapter kit je beter uit de nood helpen.

  35


  Titel: AVM FRITZ!WLAN 310 Repeater
  Prijs: € 35,00
  Productcode: 9200000015740077


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top