Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

CorelDRAW Home & Student Suite 2019 - 1 Apparaat - • CorelDRAW Home & Student Suite 2019 - 1 Apparaat - Nederland / Frans - Windows

  CorelDRAW Home & Student Suite 2019 - 1 Appara Creativiteit wordt probleemloos met CorelDRAW® Home & Student Suite 2019 voor Thuisgebruik en Studenten, dé ontwerpsoftware voor afbeeldingen, lay-outs en fotobewerking, voor thuis of op school. Maak wenskaarten, kalenders, fotoprojecten en afbeeldingen voor sociale media, of wat u zich ook maar kunt voorstellen, in een vriendelijke omgeving met intuïtieve gereedschappen. Met alle tips, trucs en studielessen binnen handbereik voor advies, kunt u elk project aan, voor resultaten die u vol trots zult delen. Ga probleemloos aan de slag met nieuwe creatieve sjablonen en een interface waardoor u sneller kunt navigeren. Beheer ontwerpelementen, lagen en pagina's met groot gemak, dankzij het nieuwe koppelvenster Voorwerpen, waarmee het aanduiden van uw ontwerpelementen heel eenvoudig wordt. U kunt vertrouwen op CorelDRAW® Home & Student Suite 2019 voor Thuisgebruik en Studenten voor een leuke en betaalbare oplossing voor al uw behoeften op het gebied van grafisch ontwerp.
  Kenmerken:
  Uitgebreide ontwerptoolkit:

  Uit uw creativiteit met een uitgebreide collectie tools voor grafisch ontwerp in CorelDRAW® Home & Student Suite 2019 voor Thuisgebruik en Studenten. Voor illustratie, lay-out, fotobewerking, overtrekken, webafbeeldingen en meer: deze suite voldoet aan al uw ontwerpbehoeften voor thuisgebruik en schoolprojecten. CorelDRAW Home & Student Suite 2019 voor Thuisgebruik en Studenten is geheel opnieuw ontworpen met op gebruikers geïnspireerde functies, een verbeterde UI en nieuwe kant-en-klare sjablonen, en is de leuke, betaalbare, alles-in-één oplossing waarmee u telkens opnieuw uitmuntend resultaat levert.
  Gebruiksvriendelijke omgeving:

  CorelDRAW Home & Student Suite voor Thuisgebruik en Studenten zit boordevol ingebouwde gereedschappen, leermateriaal en voorbeeldprojecten, zodat u snel kunt leren en alles in één keer goed gaat. Bovendien staat onze grote gemeenschap van bestaande CorelDRAW-gebruikers klaar om u te helpen. Profiteer van het handige koppelvenster Hints. U krijgt instructies voor het gebruik van gereedschappen wanneer u ze selecteert. Of probeer een van de nieuwe creatieve sjablonen en maak brochures, posters, kaarten, afbeeldingen voor sociale media en meer, zonder dat u helemaal van voren af aan hoeft te beginnen.
  Alles-in-één ontwerp + indeling:

  Ontwerp met groot gemak dankzij een uitgebreide suite met volledig geïntegreerde toepassingen. CorelDRAW biedt grote mogelijkheden voor grafisch ontwerp en lay-out in één toepassing. Enthousiaste fotografen kunnen de professionele fotobewerkingstools van PHOTO-PAINT direct aan hun workflow toevoegen, zodat niemand drie afzonderlijke toepassingen hoeft te kopen. U kunt projecten van één of meer pagina's naadloos en sneller beheren met het slimmere nieuwe koppelvenster Voorwerpen, dat u volledige controle biedt over uw document en de structuur.
  Opmerkelijke fotobewerkingstools:

  Retoucheer en verbeter uw foto's met de krachtige fotobewerkingstools van PHOTO-PAINT op basis van lagen. Verken de gebruiksvriendelijke tools en verwijder imperfecties, corrigeer het perspectief, pas speciale effecten toe, en meer. U zult ontdekken dat u met deze gebruiksvriendelijke functies beschikt over de controle en precisie voor het leveren van hoogwaardige afbeeldingen, zelfs in zeer hoge resoluties.
  Compatibiliteit met moderne bestandindelingen en hardware:

  Dankzij de uitgebreide bestandscompatibiliteit en -ondersteuning kunt u bestanden in alle populaire indelingen met groot gemak opslaan, afdrukken of delen. Doe uw voordeel met de nieuwste Windows-updates, verbeteringen voor de stylus, weergave op meerdere schermen en Ultra HD 4K-schermen om taken sneller te voltooien. Dankzij de voor touch geschikte werkruimte kunt u projecten heel vaardig met touch of een stylus uitvoeren.

  99,99


  Titel: CorelDRAW Home & Student Suite 2019 - 1 Appara
  Prijs: € 99,99
  Productcode: 9200000109555502


   

Creativiteit wordt probleemloos met CorelDRAW® Home & Student Suite 2019 voor Thuisgebruik en Studenten, dé ontwerpsoftware voor afbeeldingen, lay-outs en fotobewerking, voor thuis of op school. Maak wenskaarten, kalenders, fotoprojecten en afbeeldin....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top