Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Beelink Z85 2/64 GB Windows 10 mini pc - Portable


 • Beelink Z85 2/64 GB Windows 10 mini pc - Portable
  Beelink Z85 2/64 GB Windows 10 mini pc - Portable Bent u op zoek naar een betaalbare Windows mini pc die u ook als tv box kunt gebruiken? Dan is de Beelink Z85 het juiste model!

  Een mini pc met nieuw koelingssysteem

  De Beelink Z85 is een kleine en compacte computer die u gemakkelijk op de televisie kunt aansluiten of op uw monitor. U heeft enkel een HDMI aansluiting nodig en een stopcontact en u kunt de computer starten. De afmetingen van dit model zijn 11,9 x 11,9 x 2,45 cm (l x b x h). Dit betekent dat het model compact en portable is. U kunt de mini pc dus gemakkelijk meenemen, het past zo in uw tas en zelfs in uw jaszak! Daarnaast bezit de Z85 over een nieuw koelingssysteem waardoor de pc nauwelijks warm wordt.

  Windows 10 en Intel-processor

  De mini pc wordt bestuurd door het bekende Windows 10 Home. Dit besturingssysteem is een mix van het bekende Windows 7 en Windows 8. Ook beschikt Windows 10 over vele uitgebreide instellingen welke u allemaal naar uw wens kunt aanpassen. De Beelink Z85 bevat de chipset Intel ATOM X5 Z8350 welke vernieuwd is. De videokaart van dit model is Intel HD Graphics 400. Dit model kan gemakkelijk een 4K en dus Ultra HD resolutie aan in 60 FPS (beelden per seconde).

  Werkgeheugen en harde schijf

  De Beelink Z85 beschikt over een werkgeheugen met 2 GB RAM en een harde schijf met 64 GB. Praktisch gezien betekent dit dat u gemakkelijk meerdere programma's kunt installeren en tegelijkertijd kunt runnen. Daarnaast heeft u 64 GB aan geheugen om data op te slaan. Dit geheugen kunt u uitbreiden met een SD-kaart tot maximaal 128 GB extra. Daarnaast kunt u er uiteraard altijd een externe harde schijf aan koppelen tot maximaal 4 terabyte.

  Internet en aansluitingen

  Dit model kan internet verkrijgen via wifi, een ethernetkabel of een internetdongle. De mini pc ondersteunt een dual band wifi verbinding van 2.4G + 5.8G. Daarnaast beschikt de mini computer over vele aansluitingen. Dit model heeft aansluitingen voor 1x DC, 1x usb 3.0, 1x HDMI, 1x RJ45 ethernet, 1x audio Jack, 1x SD en 3x usb 2.0 en 1x VGA.

  Wilt u meer technische informatie inzien van het product? Dan kunt u hieronder kijken onder het kopje specificaties. In het pakket ontvangt u de Beelink Z85, 2x HDMI-kabel, een handleiding, een bracket met schroeven en een voedingskabel. Naast de koop ontvangt u een tweejarige garantie en de service van Majstra!

  149,99


  Titel: Beelink Z85 2/64 GB Windows 10 mini pc - Portable
  Prijs: € 149,99
  Productcode: 9200000124981614


   

Bent u op zoek naar een betaalbare Windows mini pc die u ook als tv box kunt gebruiken? Dan is de Beelink Z85 het juiste model!

Een mini pc met nieuw koelingssysteem

De Beelink Z85 is een kleine en compacte computer die u gemakkelijk op de tele....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top