Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje - Meta


 • Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje - Meta
  Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje - Meta Het Safety 1st Wall Fix Extending Metal baby veiligheidshekje opent in beide richtingen, is handig in gebruik, eenvoudig te installeren en heeft geen opstapje om struikelgevaar te voorkomen.

  Het Wall Fix Extending Metal babyhekje past op openingen van 62 cm tot maximaal 102 cm zonder dat er verlengstukken nodig zijn. Dit brede babyhekje dat in beide richtingen kan worden geopend, is handig in gebruik, en er is geen overstapje om struikelen te veroorzaken. Dit kinderhekje is eenvoudig te installeren aan de boven- of onderkant van een trap en kan snel worden verwijderd met het eenvoudige ontgrendelingsmechanisme.

  Kan bovenaan of onderaan een trap worden geïnstalleerd. Uitschuifbare panelen vereenvoudigen de installatie - er zijn geen extra verlengstukken nodig. Gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten dankzij het kantel- en hefmechanisme.(7kg). Rechtstreeks aan de muur bevestigen. Verwijder van de muur met het ontgrendelingsmechanisme met dubbele werking. Extra breed doorloopgedeelte en geen opstapje. Uitschuifbare poort past op openingen van 62 cm tot 102 cm.

  27,95


  Titel: Safety 1st Wall Fix Uitschuifbaar Traphekje - Meta
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9200000087757964


   

Het Safety 1st Wall Fix Extending Metal baby veiligheidshekje opent in beide richtingen, is handig in gebruik, eenvoudig te installeren en heeft geen opstapje om struikelgevaar te voorkomen.

Het Wall Fix Extending Metal babyhekje past op openinge....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top