Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BK Easy Induction Grillpan - 26x26 cm - speciaal v


 • BK Easy Induction Grillpan - 26x26 cm - speciaal v
  BK Easy Induction Grillpan - 26x26 cm - speciaal v Wat is het verschil tussen een reguliere pan en de Easy Inductie Grillpan 26 x 26 cm van BK? Dat is in één woord duidelijk te maken: kwaliteit. Deze BK pan is namelijk gemaakt van de beste materialen en daar pluk jij uiteindelijk de vruchten van. Dit alles, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaald. BK heeft deze pan namelijk een eerlijke prijs gegeven.

  BK Easy Inductie Grillpan - 26 cm De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en de oven tot 160 graden Celsius.

  De belangrijkste specificatiesBK Easy Inductie Grillpan Afmetingen: 26 x 26 cm Goede prijs-kwaliteitsverhouding Sterke coating Makkelijke handgreep De BK Easy Inductie Grillpan 26 x 26 cm van BK heeft een goede coating die aanbakken bijna onmogelijk maakt. Daarnaast wordt eten in een grillpan op een andere manier bereid en dus smaakt het ook weer eens anders. Dat is voor de afwisseling erg fijn!

  De pan in gebruik
  Er zijn veel gerechten die je het best kunt grillen. Een voorbeeld daarvan is een biefstuk. Deze wordt net iets smaakvoller in een grillpan dan in een koekenpan. Daarnaast neem je nu veel minder vet in. Of probeer eens een stukje vis te grillen. Zeker weten dat je niet meer terug wilt.

  Over de serie Easy InductieDe BK Easy Inductie serie bestaat uit pannen met een perfecte warmteverdeling. Hierdoor zijn de pannen snel warm en vrijwel direct te gebruiken. Deze uit aluminium gemaakte pannen besparen tevens energie tijdens het koken. Kortom, een geweldige kookhulp bij het bereiden van diverse culinaire maaltijden.

  Bekijk hier de gehele BK Easy Induction Serie

  Over BK pannenBK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK pannen staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

  30,05


  Titel: BK Easy Induction Grillpan - 26x26 cm - speciaal v
  Prijs: € 30,05
  Productcode: 9200000002757775


   

Wat is het verschil tussen een reguliere pan en de Easy Inductie Grillpan 26 x 26 cm van BK? Dat is in één woord duidelijk te maken: kwaliteit. Deze BK pan is namelijk gemaakt van de beste materialen en daar pluk jij uiteindelijk de vruchten van. Dit....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top