Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Hori Xbox One Racestuur - Overdrive


 • Hori Xbox One Racestuur - Overdrive
  Hori Xbox One Racestuur - Overdrive Het Hori Overdrive racestuur is officieel gelicenseerd door Microsoft en is compatible met Xbox One.

  Hori is weer terug met een racestuur met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verder betreft het een racestuur die je naar wens kan instellen voor een echte authentieke racesimulatie.

  Hori Overdrive racestuur
  Het is een racestuur met echte kwaliteit om de strijd aan te gaan op de circuits voor een degelijke prijs. De Overdrive is ontworpen door Hori door een ontwikkelteam in Tokyo waarbij de functionaliteiten en voordelen van een middenklasse racewiel samen zijn gebracht in één racestuur.


  Quick handling mode
  Ervaar een razendsnelle handeling van het stuur met de functie quick handling mode. Met deze functie kun je de maximale draai van het stuur terug schakelen van 270 graden naar 180 graden. Hiermee kun je nog sneller reageren tijdens het racen. Met deze functie ben je helemaal klaar om races te winnen.


  Rubberen grip
  Het Hori Overdrive racestuur is uitgerust met rubberen om zoveel mogelijk grip te creeeren tijdens het racen. Het is kwalitatief materiaal dat in combinatie met de interne componenten zorgt voor nauwkeurige controle.

  Focus on design
  De Hori Overdrive is een racestuur met de look-and-feel van een PlayStation racestuur. De focus ligt op het design. Je ervaart met de Hori Overdrive een realistische race-ervaring doordat het racestuur ontworpen is op basis van high-end race auto's.


  Verder is het een gebruiksvriendelijk racestuur dat gemakkelijk is vast te klemmen met de inbegrepen zuignappen of via stevige klemmen.


  Gevoeligheid
  Pas de gevoeligheid van de draai van het stuur met in totaal zeven verschillende niveaus. Bepaal de ideale stand voor jou en je bent klaar om te racen.


  R2 Button
  Met de R2 button kun je gemakkelijk race functies toewijzen aan alle knoppen, pedalen en overige eigenschappen van de Hori Apex.


  Deadzone
  De Dead zone is aan te passen om direct op de geblokte vlag te blijven.


  Pedalen
  De inbegrepen pedalen van de Hori Overdrive zijn in te stellen op basis van de pedaal gevoeligheid. De gevoeligheid kan per race circuit verschillend, probeer hier mee uit wat het prettigste is.


  Kenmerken Hori Overdrive
  • Compatible met Xbox One
  • Officieel erkend door Microsoft
  • Inbegrepen pedalen
  • Inbegrepen klemmen en zuignappen

  Compatibiliteit Hori Overdrive:
  DiRT 4., Dirt Rally, F1 2015, F1 2016, F1 2017, Forza Horizon 2, Forza Horizon 3, Forza Motorsports 5, Forza Motorsports 6, Forza Motorsports 7, NASCAR Heat Evolution, NASCAR Heat 2, Need for Speed 2016, Need for Speed Rivals, Project CARS, Project Cars 2 Sebastien Loeb Rally, The Crew, WRC 7

  97,99


  Titel: Hori Xbox One Racestuur - Overdrive
  Prijs: € 97,99
  Productcode: 9200000073796967


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top