Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sony Playstation Plus: 3 Maanden Lidmaatschap - PS


 • Sony Playstation Plus: 3 Maanden Lidmaatschap - PS
  Sony Playstation Plus: 3 Maanden Lidmaatschap - PS Dit is de Sony PlayStation Plus digitale download voor Nederland voor 3 maanden. Met deze PS Plus ben je een jaar voorzien van PlayStation Plus dé plek van 's werelds grootste community van next-generation spelers. Ontketen de kracht van je PS4 met online multiplayer, exclusieve kortingen op games uit de PlayStation Store, PS4-games die je elke maand kunt downloaden en spelen en nog veel meer — alleen voor PS Plus-leden. Let op: Dit product is alleen geldig in Nederland. Betaalkaarten zijn niet nodig, dit is een eenmalige aanschaf en wordt niet automatisch verlengt. De code dient binnen 12 maanden na aankoop geactiveerd te worden. Deze PlayStation kaart is een digitaal product, vindbaar in je bol.com account. Word vandaag nog lid en ontdek de volgende PlayStation Plus-features: PS4™ Online Multiplayer: of je nu op zoek bent naar tegenstanders of teamgenoten, met PlayStation®Plus kun je online met anderen genieten van PS4™-games. Maandelijkse games: Download en speel twee PS4-games per maand zonder extra kosten om tijdens je lidmaatschap te spelen. Exclusieve kortingen: ontvang speciale aanbiedingen voor games en uitbreidingen in PlayStation®Store. Online opslag: ontvang 100 GB aan opslag in de cloud voor de opslagbestanden van je PS4™-games.
  Let op! Playstation Plus werkt niet of gedeeltelijk op sub accounts, vanwege leeftijdrestricties. Houders van sub-accounts kunnen content met een leeftijdsrestrictie (games en video's) niet (af)spelen totdat zij de juiste leeftijd hebben bereikt. Master-accounts voor gebruikers ouder dan 18 jaar en sub-accounts voor minderjarigen die gekoppeld zijn aan en beheerd worden door het master-account.


  24,99


  Titel: Sony Playstation Plus: 3 Maanden Lidmaatschap - PS
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9200000113877039


   





Dit is de Sony PlayStation Plus digitale download voor Nederland voor 3 maanden. Met deze PS Plus ben je een jaar voorzien van PlayStation Plus dé plek van 's werelds grootste community van next-generation spelers. Ontketen de kracht van je PS4 met ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top