Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pandemic - Bordspel


 • Pandemic - Bordspel
  Pandemic - Bordspel Strijd tegen ziektes die de wereld bedreigen! In Pandemic zijn er verschillende zeer gevaarlijke ziektes uitgebroken over de hele wereld. Je bent lid van een eliteteam ziektebestrijders wiens missie het is om de ziektes op hotspots te behandelen en onderzoek te doen naar genezingen tegen deze enge ziektes voordat de situatie uit de hand loopt. Heb jij de juiste motivatie en eigenschappen om de mensheid te redden?
  Kenmerken Strategisch en coöperatief spel Hersenkraker Voor 2 tot 4 spelers Speelduur van 45 minuten Vanaf 8 jaar oud Spelverloop Op het bord van het spel zijn verschillende wereldsteden met grote bevolkingen uitgelicht waar de ziektes wild om zich heengrijpen, de hotspots. Tijdens elke beurt heeft een speler vier acties tot zijn beschikking, waarbij er tussen de steden gereisd kan worden, geïnfecteerde gebieden behandeld kunnen worden, een genezing ontdekt kan worden of een nieuw onderzoeksstation kan worden opgezet. Deze acties kunnen worden uitgevoerd met behulp van de kaarten die zich in een van de decks bevinden. In deze decks zitten naast deze kaarten ook epidemie-kaarten verwoven die ertoe leiden dat de ziektjes zich sneller kunnen verspreiden. In het andere deck vindt men kaarten die de "normale" verspreiding van de ziektes leidt.

  Elke speler heeft binnen het eliteteam van ziektebestrijders een unieke rol , dus de spelers moeten samenwerken om een strategie op te stellen waarbij ieders unieke kennis het best tot zijn recht komt. Zo kan de Projectleider nieuwe onderzoeksstations bouwen en heeft de Wetenschapper slechts vier kaarten van een van de ziektes nodig om deze te genezen in plaats van de vijf kaarten die de anderen nodig hebben. Speel het spel slim, want de ziektes vespreiden zich snel en er is maar weinig tijd! Als een van de ziektes niet langer in bedwang kan worden gehouden, of het behandelen van de ziektes duurt te lang, verliezen alle spelers. Weten de spelers die vier ziektes te overwinnen, winnen ze allemaal!
  Inhoud 7 karakterkaarten 7 pionnen 59 speelkaarten 4 overzichtskaarten 49 infectiekaarten 96 ziektestenen 4 medicijnstenen 1 infectiegraadsteen 1 uitbrakensteen 6 onderzoeksstations Speelbord Gewonnen prijzen 2008 JoTa Cooperative Board Game Winner 2009 Boardgames Australia Awards Best International Game Winner 2009 Games Magazine Best New Family Game Winner 2009 Golden Geek Best Family Board Game Winner 2009 Gouden Ludo Winner 2010 Australian Games Association Game of the Year 2011 Ludoteca Ideale Official Selection Winner 2011 MinD-Spelepreis Winner 2015 Guldbrikken Special Jury Prize Winner

  27,89 27,89


  Titel: Pandemic - Bordspel
  Prijs: € 27,89
  Productcode: 9200000028227197


   

Strijd tegen ziektes die de wereld bedreigen! In Pandemic zijn er verschillende zeer gevaarlijke ziektes uitgebroken over de hele wereld. Je bent lid van een eliteteam ziektebestrijders wiens missie het is om de ziektes op hotspots te behandelen en o....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top