Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb

TP-Link TL-SG108E - Switch


 • TP-Link TL-SG108E - Switch
  TP-Link TL-SG108E - Switch De TP-Link TL-SG108E is een gigabit smart switch met 8 aansluitingen en biedt jou of je bedrijf een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. In totaal biedt dit model een switchingscapaciteit van 16 Gbps. En doordat de switch managed is kun je meerdere netwerkfuncties zelf instellen via de webinterface of de meegeleverde hulpprogramma's op je besturingssyteem.

  Deze switch beschikt bijvoorbeeld over Quality of Service wat je in staat stelt om het voor jou belangrijkste netwerkverkeer te prioriteren. Daarnaast kun je met de TL-SG108E tot wel 32 virtuele netwerken (VLAN's) gelijktijdig opzetten. Het metalen frame zorgt er bovendien voor dat de switch tegen een stootje kan. Deze functionaliteiten gecombineerd met de carry-in garantie van 25 jaar maken de switch dus niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook zeer geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijfsnetwerken. De TL-SG108E maakt gebruik van een energiebesparende techniek waardoor je ook nog eens een zuinige oplossing in huis haalt.

  Inhoud van de verpakking
  TP-Link TL-SG108E
  Installatie instructies
  CD met hulpprogramma's e.d.
  Rubberen voetjes
  Geen kabels meegeleverd - Bekijk hiervoor onze voordeelbundels

  28,95


  Titel: TP-Link TL-SG108E - Switch
  Prijs: € 28,95
  Productcode: 9200000027536802


   

De TP-Link TL-SG108E is een gigabit smart switch met 8 aansluitingen en biedt jou of je bedrijf een eenvoudige manier om de overstap naar gigabit ethernet te maken. In totaal biedt dit model een switchingscapaciteit van 16 Gbps. En doordat de switch ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top