Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

GROHE Euphoria 260 Douchesysteem - Regendouche ø 2


 • GROHE Euphoria 260 Douchesysteem - Regendouche ø 2
  GROHE Euphoria 260 Douchesysteem - Regendouche ø 2 De GROHE Euphoria 260 regendouche met thermostaatkraan voeg je design en genot toe aan je badkamer. De 260mm hoofddouche beschikt over drie verschillende stralen. De Jet straal is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is om je haar uit te spoelen en voor een stimulerende hoofd- of nekmassage. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende ervaring. De Rain straal maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale douchekop voor een verzachtende douche waarbij je lichaam volledig wordt ondergedompeld met water.

  Stel je gewenste temperatuur in met GROHE TurboStat en het water blijft op temperatuur, ook als de watertoevoer schommelt. De eenvoudige SafeStop knop beperkt de temperatuur tot maximaal 38˚C – ideaal als je kinderen alleen douchen – maar dit kan hoger gezet worden voor volwassenen. GROHE EcoJoy beperkt het waterverbruik tot 9,5 l/min maar geeft je wel gegarandeerd een complete douche-ervaring.

  Onderaan in deze beschrijving vind je informatie over installatie

  Plus- en minpunten van de GROHE Euphoria 260 regendouche
  + Hoofddouche ø 26 cm met 3 ontspannende straalsoorten
  + Handdouche ø 11 cm met 3 straalsoorten
  + Draaibare douchearm
  + Rain straal zorgt voor fijne druppels met het effect van een regenbui voor pure ontspanning
  + Snel op temperatuur
  + Temperatuurbeveiliging op 38 graden
  + Je bespaart tot wel 50% op je verbruik met EcoJoy
  - De bevestigingspunten aan de muur zijn niet verstelbaar zoals wel het geval is bij GROHE Euphoria Smartcontrol regendouches
  - Geen Cooltouch: de buitenkant van de kraan wordt warm. Kies voor een GROHE Smartcontrol regendouche voor Cooltouch

  Kenmerken GROHE Euphoria 260 douchesysteem
  GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
  Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

  GROHE SafeStop (Plus) – Temperatuurbeveiliging
  Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze beveiliging is ingesteld op 38 ° C, dat je ervan weerhoudt om de temperatuur van het water hoger te draaien. Desgewenst kunnen hogere temperaturen worden geselecteerd door de knop in te drukken. Optioneel voor extra veiligheid: de easy-to-fit GROHE SafeStop Plus limiter zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven 43 ° C komt.

  3 stralen die bij jouw stemming passen
  Draai aan de knop in het midden van de sproeiplaat om de straal te kiezen die perfect bij jouw stemming past. De Jet straal is krachtig en smal waardoor hij perfect is voor een stimulerende hoofdmassage en om je haar uit te spoelen. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende douche. De Rain straal maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale 26cm douchekop voor een verzachtende douche waarbij je lichaam volledig wordt ondergedompeld met water.

  Kalkvrij
  Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

  Installatie
  Hoe weet je zeker dat het past?
  Deze kraan heeft een hartafstand van 15cm (deze past niet op een wateraansluiting van 12 cm)
  Dit is een hoge regendouche: je hebt minimaal 118 cm ruimte nodig boven de wateraansluiting tot aan je plafond.  Wateraansluiting koud (rechts), warm (links)
  GROHE thermostaatkranen sluit je aan op een wateraansluiting van warm (links) en koud (rechts). Dit is onafhankelijk van waar de temperatuurgreep zit op de kraan. Is je wateraansluiting omgedraaid? Dan kun je hiervoor een ander kardoes thermostaat element plaatsen in de kraan die de waterwegen omwisselt.

  Hoe installeer je een GROHE regendouche?


  In de verpakking
  Inbegrepen:
  GROHE regendouche met thermostaatkraan
  Handdouche
  Doucheslang
  Installatiehandleiding

  Meer weten over GROHE douches? Bekijk de GROHE Douche pagina.

  715,0 319


  Titel: GROHE Euphoria 260 Douchesysteem - Regendouche ø 2
  Prijs: € 319,00
  Productcode: 9200000083646819


   

De GROHE Euphoria 260 regendouche met thermostaatkraan voeg je design en genot toe aan je badkamer. De 260mm hoofddouche beschikt over drie verschillende stralen. De Jet straal is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is om je haar uit te s....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top