Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Hometrainer - VirtuFit HTR 2.0 - Ergometer - Fitne


 • Hometrainer - VirtuFit HTR 2.0 - Ergometer - Fitne
  Hometrainer - VirtuFit HTR 2.0 - Ergometer - Fitne Als je de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer niet probeert loop je een hele goede cardio oefening mis. De VirtuFit HTR 2.0 is ideaal voor een "low intensity" training. Dat is een oefening waarbij je niet helemaal voluit gaat, maar iets rustiger sport en dat langer vol houdt. Op low intensity ontwikkel je minder kracht, maar je uithoudingsvermogen en vetverbranding gaan juist veel harder omhoog. Gebruik deze slijtvaste, lichtgewicht hometrainer tot je helemaal geen energie meer over hebt. Dat kan hij gemakkelijk aan. Dus ga zitten en geniet van je fietstocht.

  De ideale binnen fiets

  Op de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer zit je altijd stabiel en comfortabel. Deze stevige en hoog kwalitatieve hometrainer is tot 150 kg belastbaar. Hij heeft een groot ergonomisch zadel waarop je bijna automatisch een goede zithouding aan neemt. Het zadel is horizontaal en verticaal verstelbaar en van het stuur verander je tevens de hoek. Zo zet je het zadel en stuur beiden op een stand die bij jouw lengte past. Kogellagers op de draaipunten voorkomen een "slag" in je beweging en houden alles vloeiend. Geruisloos zet de stevige V-belt de 19 kg roterende massa in beweging. Tijdens het fietsen heb je een flesje water bij de hand in de drinkbekerhouder. Als je afleiding zoekt van het sporten, zet je een iPad, tablet of boek in de houder van het display.

  Op het display

  Volg op het verlichte display de tijd, snelheid, afstand, aantal omwentelingen, calorie verbruik, wattage en hartslag van je oefening. Breng je hartslag in de buurt van je doelhartslag met behulp van het doelhartslag programma. Je doelhartslag is gebaseerd op je leeftijd, die je van tevoren zelf instelt samen met de tijd. Of kies voor de andere hartslag gestuurde programma's voor meer begeleiding. De hartslag gestuurde programma's passen automatisch de weerstand aan om je hartslag constant te houden. Deze weerstand heeft 24 verschillende niveaus, wat je veel ruimte geeft om je oefening te variëren zonder dat het effect minder wordt.

  Programma's en mogelijkheden

  De VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer heeft in totaal 24 programma's. Naast de hartslag programma's zijn er 13 voorgeprogrammeerde trainingen, 1 handmatig programma, 1 wattage programma, 1 lichaamsvet programma en 4 gebruikersprogramma's. Het handmatige programma is een vrije training waarbij je zelf de weerstand instelt en aanpast. De 13 voorgeprogrammeerde trainingen passen automatisch de weerstand tijdens het sporten aan om je een uitdagende en afwisselende fietstocht te geven. Het wattage programma houdt je krachtsinspanning constant door de weerstand te verhogen als je langzamer gaat fietsen en te verlagen als je sneller rijdt. Het lichaamsvet programma vraagt eerst om je leeftijd, geslacht, lengte en gewicht en berekent dan je lichaamsvetpercentage. Houdt de hartslag sensoren vast om je hartslag te laten meten en mee te nemen in de berekening. Met een gebruikersprogramma maak je je eigen oefening.

  Na het sporten

  Na het sporten verplaats je de VirtuFit hometrainer gemakkelijk met de transportwielen. Hij heeft stelvoeten om hem waterpas te zetten voor als hij scheef staat. Informatie over de stelvoeten, de programma's, doelhartslag zones en de installatie vind je in de handleiding. De VirtuFit HTR 2.0 is inclusief 3 jaar garantie aan huis met een Nederlandse en Engelse handleiding. Hij is gemaakt met ISO20957 en voldoet aan de EN957-5/Class HB certificering.

  499,0 329


  Titel: Hometrainer - VirtuFit HTR 2.0 - Ergometer - Fitne
  Prijs: € 329,00
  Productcode: 9200000084306949


   

Als je de VirtuFit HTR 2.0 Ergometer Hometrainer niet probeert loop je een hele goede cardio oefening mis. De VirtuFit HTR 2.0 is ideaal voor een "low intensity" training. Dat is een oefening waarbij je niet helemaal voluit gaat, maar iets rustiger s....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top